Kjøp av dødsbo

Kjøp av dødsbo Oslo | Flyttefoten kjøper deler eller hele dødsbo eller konkursbo i Oslo. Vi foretar også tømming og vask av dødsbo.

Det kan føles tungt og vanskelig å sitte igjen med et dødsbo etter et nært familiemedlem. Heldigvis finnes det mange byråer som kan hjelpe deg ved å kjøpe dødsbo i Oslo. Et byrå kan hjelpe deg med å rydding, bort kjøring og kjøp av dødsbo. Slike tjenester tilbys av både klassiske byråer og brukt butikker over hele Oslo.

Kjøp av dødsbo i Oslo gir mange valgmuligheter og Flyttefoten tilbyr en rekke tjenester å velge fra. Du bør først og fremst kartlegge hvilke behov du har og hva du trenger hjelp til. Vi har lang erfaring med tømming av dødsbo og er et naturlig valg for privatpersoner, advokater og eiendomsmeglere som benytter seg av våre tjenester. Som en spesialist for håndtering av dødsbo i Oslo tilbyr vi alt fra å rydde, rengjøre dødsbo og mellomlagring av ting man ønsker å ta vare på.

Søppeltaxi kjører bort avfall

Kjøp av dødsbo Oslo

Dersom du ønsker at et byrå skal kjøpe dødsbo i Oslo er Flyttefoten et trygt og sikkert valg. Du kan blant annet velge en helhetsløsning eller en delløsning. Dette vil selvfølgelig variere alt ettersom hvor mye du ønsker å overlate til andre og hva du ønsker å gjøre på egenhånd. Av erfaring er det mange som setter bort hele jobben til oss.

 • Kjøper deler eller hele arvebo
 • Tømmer dødsbo
 • Ryddejobber
 • Utvask av dødsbo
 • Oppkjøp konkursbo

Et dødsbo er først og fremst et samlebegrep som innebærer alt av avdødes gjeld, eiendeler, forpliktelser og rettigheter. Dette kan være en tung prosess, særlig dersom du også er midt oppi planlegging av begravelse og andre forpliktelser.

Selve skiftet kan enten skje privat eller offentlig, hvor et privat skifte er den mest vanlige formen. Et privat skifte innebærer at arvingene og eventuelle advokater, går gjennom og administrerer dødsboet. Her er det snakk om både rettigheter, forpliktelser, gjeld og formue. Som regel er et privat skifte mindre kostbart enn dersom dere velger et offentlig skifte.

Et offentlig skifte innebærer nemlig at Tingretten tar seg av skiftet og velger en advokat som skal styre og administrere dette. Selv om et privat skifte er mest vanlig ved dødsbo i Bærum, finnes det også situasjoner hvor et offentlig skifte er den beste løsningen. Dette kan for eksempel være dersom den avdødes gjeld og dødsboets gjeld er større enn verdiene som finnes i boet. Hvis dere ønsker å gjennomføre et offentlig skifte, må Tingretten kontaktes.

Eksperter på rydding av dødsbo

Ønsker du å gå for en helhetsløsning betyr det at vi gjør hele jobben for deg. Vi kjøper hele dødsbo og utfører rydding av dødsbo, tømming og vask av boet.  Fordelen med en helhetsløsning, er at du slipper å forholde deg til flere ulike byrå. Noen tilbyr nemlig kun rydding eller vasking. Med en helhetsløsning som tar seg av alle leddene i prosessen, vil du spare mye tid og energi. I tillegg vil selve salget og ryddingen bli lettere emosjonelt, særlig dersom den døde er et nært familiemedlem.

En delløsning innebærer at du kun selger deler av dødsboet. Dette er et alternativ for de som kun ønsker å bli kvitt enkelte gjenstander, eller kun ha behov for hjelp angående vasking og transport av søppel. Her kan det være mulig å få hjelp til flere spesifikke oppgaver, slik at løsningen blir skreddersydd for dine og dødsboets behov.

Vi kan tilby profesjonell flyttehjelp i Oslo og Viken i forbindelse med avvikling og tømming av et dødsbo. Med lang erfaring tilbyr vi et bredt spekter når du trenger hjelp med å håndtere et dødsbo.

 • Verdisetting av dødsbo
 • Kjøp og salg av dødsbo
 • Sortere dødsbo og tømming
 • Lagring av dødsbo
 • Vask og rengjøring av dødsbo

Kostnader for å rydde og tømme et dødsbo

Prisen for å tømme boet avhenger av flere faktorer. Alt fra hvilke tjenester man ønsker, hva som befinner seg i boet og hvor stor jobben er. Når vi skal håndtere tømming av dødsbo starter vi alltid med en uforpliktende befaring og verdivurdering av innboet. Her kan du fortelle oss hvordan du du ønsker å gjøre det og hva du trenger hjelp til og vi forteller deg hvordan vi jobber. Tømming og rydding av dødsbo i Asker kan utføres med timepris eller fastpris slik at hele prosessen inkludert kostnadene er forutsigbare for kunden.

Kjøp dødsbo Oslo

Salg av dødsbo

Flyttefoten har lang erfaring med prosessen rundt kjøp og salg av dødsbo. Vi er opptatt av at det hele foregår effektivt og profesjonelt.

 • Kontakt oss på telefon 800 35 988 eller ved å sende oss en epost.
 • Vi kommer på en uforpliktende og gratis befaring der vi gjør en vurdering av boet
 • Vi sender deg et tilbud med forslag til ulike løsninger
 • Vi skriver en avtale

Vi kjøper dødsbo

Flyttefoten AS kjøper opp deler eller hele dødsbo og bistår både private, bedrifter og eiendomsmeglere i Oslo med verdivurdering.
Vi jobber daglig med håndtering av dødsbo og utfører verdivurdering og kjøp av verdisaker i et dødsbo eller konkursbo. Med et bredt kontaktnett samarbeider vi med etablerte auksjonshus og vi har også egen bruktbutikk slik at salget kjøres raskt og smidig.

Noe av det vi kan være interessert i å kjøpe:

 • Smykker og sølvtøy
 • Antikkmøbler og bondemøbler
 • Porselen, bestikk og serviser
 • Designprodukter som glass og keramikk
 • Møbler med nordisk design som stoler, lamper

Flyttefoten er en profesjonell aktør og et flyttebyrå med lang erfaring innen avvikling av dødsbo og konkursbo i Bærum, Lillestrøm, Fredrikstad og Østlandet.

Flyttefoten AS
Østensjøveien 36, 0667 Oslo
Telefon: 800 35 988
Følg oss på Facebook

Rydde dødsbo Asker

Spørsmål og svar

Under finner du svar på ofte stilte spørsmål vi får. Har du andre spørsmål eller finner ikke svaret her hører vi veldig gjerne fra deg slik at vi kan finne den beste løsningen.

c Expand All C Collapse All

Et skifte av dødsbo er en overføring av avdødes verdier til gjenlevende ektefelle, samboer eller andre arvinger. Et dødsbo blir formelt sagt opp når alle eiendeler og forpliktelser overføres til arvingene. Her kan du lese mer om dødsbo, arv og skifte.

Ja, etter at boet er tømt kan vi selvsagt foreta en grundig og profesjonell vask av dødsbo. Vi sørger for at det er rent og boligen re presentabel til visning og salg.

Etter at vi har ryddet og sortert boet kjøres søppel og avfall til miljøstasjon. Restavfall skal ikke inneholde elektriske artikler, farlig avfall eller lignende gjenstander og vi sørger for at avfallshåndteringen er i tråd med lover og regler.

Ja, Flyttefoten disponerer eget lagerhotell og kan tilby transport og mellomlagring av dødsbo.

Ja, vi kjøper deler og hele dødsbo. Ta kontakt med oss så setter vi opp en tid der vi kan utføre en uforpliktende befaring.

Tilbud håndtering av dødsbo

Tjenester

11 + 14 =