Kontakt oss

Østensjøveien 36, Oslo

800 35 988

Man – Fre 09.00 – 15.00

Kontakt oss

Flyttefoten AS er et flyttebyrå som utfører alt av flyttetjenester for private og bedrifter i Oslo og Viken. For prisinformasjon om våre tjenester eller bestilling kan du benytte skjemaet for tilbudsforespørsel. Vi besvarer alle henvendelser innen 24 timer mandag til fredag. Ved stor pågang kan det oppstå noe forsinkelser.

NB! VI OPPLEVER STOR PÅGANG OG ANBEFALER BOOKING 10-14 DAGER FØR ØNSKET FLYTTEDATO.
Prisforespørsel og bestilling bes gjøres pr. epost til post @ flyttefoten.no

Kontaktskjema | Kontakt oss

Kontakt oss om flyttetjenester

Ønsker du mer informasjon om våre tjenester? Da oppfordrer vi deg til å ta kontakt. Vi slår gjerne av en hyggelig prat med deg, enten du har store eller små henvendelser. Forklar oss dine flyttebehov, og beskriv hvilken jobb som skal gjøres.

Vi kan da foreta en vurdering, og deretter sende deg et prisoverslag på tjenesten. Dette er selvfølgelig helt uforpliktende.

 

Les mer om oss

Disse tjenestene tilbyr vi

Som et av de beste flyttebyrå Oslo har å by på, kan du se fram til en rekke tjenester av høy kvalitet. Først og fremst er vi et flyttebyrå som tilbyr flyttetjenester i Oslo og omegn. Vi kan imidlertid også hjelpe deg med frakt av gamle møbler som skal kastes, samt flyttevask.

Flyttehjelp

Mange som skal bytte i bolig i Oslo benytter Flyttefoten AS til hele eller deler av flyttejobben. Vi kan tilby profesjonell flyttehjelp Oslo til private og bedrifter i Oslo og Viken.

Frakt av avfall

Kanskje sofaen din har sett bedre dager? Vi kan frakte den til en gjenvinningsstasjon. Der kan sofaen få nytt liv gjennom resirkulering. Dette er et miljøvennlig alternativ til å kaste den på søppeldyngen.

Vi kan også frakte andre ting du ønsker å kvitte deg med. Få unna rot og skrot, noe som lett kan dukke opp under flytteprosessen.

Flyttevask – vi vasker for deg!

Vi tilbyr også flyttevask i Oslo om nærliggende områder. Dette innebærer at vi rengjør boligen din etter at den er tømt for møbler og andre gjenstander. Slik blir den klargjort for de nye som skal flytte inn.

Vi vasker gulv, vinduer og andre flater, og sørger for at boligen din blir pen og velduftende. Dette øker også sjansen for at noen liker leiligheten din om du skal ha visning.

Tømming av dødsbo

Flyttefoten kjøper, tømmer, rydder og vasker dødsbo i Oslo og Østlandsområdet.

Flyttetjenester du kan stole på

Vi er et erfarent flyttebyrå i Oslo som kan utføre de fleste typer flytteoppdrag. Vi stiller mannsterke enten du skal flytte fra hovedstaden eller omkringliggende områder.

Vi sørger for sikker lasting, sikring, frakting og plassering av flyttelasset. Møbler og andre gjenstander fraktes trygt fra A til B.

Både private og bedrifter kan motta flyttetjenester fra oss. Skal bedriften din flytte til nye kontorer? Vi kan frakte alt av inventar, printere og annet utstyr. Vi hjelper bedrifter med avhending og avvikling av kontorlokaler, kontorvask og tilbake stilling.

Tilpasset kundens behov

For oss er kunden alltid høyeste prioritet. Vi vil derfor forsøke å tilpasse oss dine krav og ønsker i størst mulig grad. Vi dukker opp til avtalt tid, enten du har bestilt flyttevask, flyttehjelp eller transport av avfall.

Dersom du skulle ha behov for å endre på tjenesten underveis, for eksempel ved å legge til flere tjenester, er vi fleksible. Vi sørger for at du får den flyttehjelpen du har behov for.

Kontakt oss

Kontakt oss i dag på e-post eller telefon, og få svar på alt du måtte lure på om flyttetjenester, priser, flyttevask eller frakt av avfall.

Du kan også nå oss ved å fylle ut kontaktskjemaet på siden vår, eller ved å kontakte oss via sosiale medier. Du finner oss blant annet på Facebook.

Vi er tilgjengelig når som helst på døgnet, og kan dukke opp på relativt kort varsel.

Vi er ditt foretrukne flyttebyrå i Oslo og omegn!

Flyttefoten Oslo

Flyttefoten

Adresse:
Østensjøveien 36
0667 Oslo

Telefon:
800 35 988

Åpningstider
Mandag til fredag 09.00 til 15.00.