Flyttehjelp Oslo

Flyttehjelp Oslo

Ser du etter flyttehjelp i Oslo? Flyttefoten er et Oslo basert flyttebyrå som daglig utfører flyttehjelp for private og bedrifter på Østlandsområdet. Hos oss er din flytting i trygge hender og håndteres av erfarne, profesjonelle og hyggelige flyttefolk. Vi har en moderne bilpark og utstyr som sikrer deg en skånsom og trygg flytteprosess.

Flyttefoten har siden oppstarten i 2004 jobbet mot et mål om å kunne tilbyr markedet et rimelig, profesjonelt og flyttebyrå. Vi ønsker å gjøre flytteprosessen behagelig og tilbyr derfor flyttehjelp Oslo til konkurransedyktig pris og et bredt utvalg av tjenester du kan velge for å gjøre din flytting til en hyggelig opplevelse. Sammen med våre hyggelige flytteteam sørger vi for at flyttejobben skjer trygt og med høy fokus på kvalitet, vel vitende om at dine kjære eiendeler har en stor materiell og affeksjonsverdi for deg.

Flytteforespørsel

Profesjonell flyttehjelp i Oslo

Uansett hvilken del av flytteprosessen du trenger hjelp med og om du flytter fra en liten leilighet eller et stort hus er Flyttefoten og våre medarbeidere klare for å dekke dine behov. Våre tjenester innen flyttehjelp finner du under.

 • Privatflytting; flytting for private personer, familier, studenter og pensjonister
 • Kontorflytting; er det på tide at bedriften flytter til større lokaler eller kanskje dere ønsker å nedskalere driften. Vi sørger for at flytteprosessen i din bedrift er ivaretatt
 • Pianoflytting; Flyttefoten er anerkjent og trolig bransjens beste pianoflyttere. Vi utfører daglig pianoflytting og er transportør for de største forhandlerne av piano i Oslo området
 • Andre tunge løft; flytting av safe, arkivskap, våpenskap eller andre tunge gjenstander
 • Dødsbo; vi har lang erfaring med håndtering og avvikling av dødsbo. Vi bistår med alt fra tømming og bortkjøring av et dødsbo, til rengjøring og kjøp/salg av boet. Diskre og profesjonell avvikling av dødsbo
 • Bortkjøring av avfall; til henter avfall som skal til gjenvinning, tømmer lokaler som er avviklet og rydder gamle loft, kjeller m.m.
 • Minilager; har du behov for mellomlagring disponerer vi eget lagerhotell der vi kan lagre møbler og gjenstander i et tørt og oppvarmet minilager
 • Flyttevask
 • Pakketjenester
 • Flyttebutikk der vi selger emballasje og flyttemateriell

Som du ser har vi et bredt utvalg av tjenester og kan bistå din flytteprosess fra A til Å. Hva du konkret ønsker hjelp til bestemmer du – vi utfører dette med samme profesjonalitet og omtanke selv om flyttejobben er liten eller stor.

Rimelig flyttehjelp i Oslo

Flyttefoten er et flyttebyrå som ønsker å være konkurransedyktige på pris og tilbyr rimelig flyttehjelp. De fleste våre flyttinger gjennomføres på timebasis. På landflytt og flyttinger med nedpakking er det ofte ønskelig med fastpris og dette kan vi ordne etter en befaring. Vi gjennomfører befaring gratis og uforpliktende.

Din flytting er forsikret med inntil 2500,- pr kolli gjennom å bruke oss som flyttebyrå. Ønskes forsikring på inntil 10 000,- pr kolli kommer et tillegg på 2000,-. Gi beskjed. Man kan også tegne forsikring direkte med sitt eget forsikrings byrå.

Flyttefoten er et flyttebyrå med erfaring fra 2004 og mye kunnskap i bagasjen. Trenger du flyttehjelp i Oslo og ønsker et rutinert flyttebyrå som tar seg av flyttejobben gleder vi oss til å høre fra deg.

Flyttehjelp i Oslo

Pianoflytting

Når du skal flytte har du kanskje tunge gjenstander som du har vanskeligheter med å flytte på egenhånd. Flyttefoten er spesialister på flytting av tunge og kompliserte ting som for eksempel pianoflytting, våpenskap, varmepumper, flygel eller andre instrumenter og maskiner.
Tunge løft omfatter komplekse og tunge enheter – det som er vanskelig å flytte ordner vi.

Kjøp og salg – rydding av dødsbo

Vi kjøper, selger og rydder dødsbo. Har du behov for hjelp til å rydde og tømme et dødsbo er Flyttefoten en trygg og profesjonell aktør som tar seg av hele jobben med avvikling av dødsbo.

Det er ikke alltid like enkelt å vite hva som er verdifullt. Sammen med en av våre dyktige og erfarne medarbeidere som har god kunnskap om antikviteter kan du få hjelp til å verdisette innholdet i boet, møbler, gjenstander og løsøre. Det viktigste er at pårørende får muligheten til å gå gjennom boet på forhånd og se om det er noe verdifullt for dem. Det finnes gjenstander som ikke nødvendigvis har en stor salgsverdi men likevel være av stor betydning og kjærlighets verdi for pårørende.

Flyttevask

Å flytte er både spennende og viktig for å ta det neste steg i livet. Sørg for at du nyter dette og overlat flyttejobben til oss i Flyttefoten. Og mens du er i gang med å utforske ditt nye bosted kan vi også sørge for at boligen eller leiligheter du flytter fra kan overleveres skinnende ren. Med vår flyttevask Oslo får nemlig en fornøydgaranti – som et av de beste flyttebyrå Oslo er vi naturligvis opptatt av at kvaliteten holder et høyt nivå og at du som kunde er fornøyd.

I tillegg til flyttevask kan vi også hjelpe deg med ryddetjenester som bortkjøring av søppel og gjenstander du ønsker å kaste, gamle møbler og saker du vil bli kvitt.

Hvorfor bruker Flyttefoten til flyttevask:
– Vi er godkjent i Renholdregisteret hos Arbeidstilsynet
– Vi har lang erfaring med rengjøring av private boliger og vask av dødsbo
– Fornøydgaranti slik at du kan være trygg på at jobben blir godkjent
– Konkurransedyktige priser

Flyttefoten skal være et flyttebyrå du kan stole på. Med lang erfaring, dyktige flytteteam og en moderne bilpark kan vi hjelpe deg uansett om det er lite eller stort, enkelt eller komplisert.

Mellomlagring

Har du behov for mellomlagring når du flytter disponerer Flyttefoten eget lagerhotell der vi kan oppbevare og lagre møbler og gjenstander. Våre lager løsninger passer for både private og bedrifter som ønsker å leie et lager.

 • Flyttelager, hos oss kan du mellomlagre møbler og eiendeler under en flytteprosess
 • Bedriftslager, passer perfekt for bedrifter som ønsker å lagre kontormøbler, kontorutstyr

Det er ingen tvil om at flytteprosessen kan være slitsom og stressende for veldig mange. Til tross for at det er både spennende og at det gjør godt å flytte, kan man ikke stikke under en stol at det også er en krevende prosess. Som flyttebyrå Oslo kan Flyttefoten tilby profesjonell flyttehjelp som privatflytting, kontorflytting, pianoflytting, lagring og flyttevask.

Flyttefoten har lang erfaring med flyttehjelp i Oslo som et av de mest anbefalte flyttebyrå Oslo er vi alltid opptatt av å levere best kvalitet, høy servicegrad og gunstige priser på flyttetjenester. Med vår flyttehjelp kan du være trygg på at dine eiendeler er i trygge hender og vi tar oss av flyttejobben fra start til slutt.

Flyttefoten
Østensjøveien 36, 0667 Oslo
Telefon: 800 35 988
Følg oss på Facebook

Flyttefoten

800 35 988

Østensjøveien 36, 0667 Oslo

Mandag til fredag
09.00 – 15.00

Flyttehjelp Oslo