Pianoflytting Oslo

Pianoflytting Oslo

Pianoflytting Oslo | Spesialjobber som krever et ekstra løft. Vi hjelper deg med pianoflytting på en trygg og sikker måte.

Flyttefoten er trolig bransjens mest erfarne pianoflyttere. Vi har kunnskapen, teknikken og utstyret som trengs for å gjennomføre pianoflytting og andre krevende flyttinger på en trygg og profesjonell måte. Sikkerheten prioriteres høyt så verken piano eller våre medarbeidere utsettes for skader under flyttingen. Vi flytter daglig pianoer og flygler for de største forhandlerne i Oslo.

Ta en titt på denne videoen som viser litt hvordan vi jobber.

Vi flytter daglig pianoer og flygler for de største forhandlerne i Oslo. Dette betyr at du kan være sikker på at vi vil gjøre jobben raskt, sikkert og til avtalt pris. Vi flytter også brannskap, safer, våpenskap og liknende.

Dette betyr at du kan være sikker på at vi vil gjøre jobben raskt, sikkert og til avtalt tid og pris.

Flytte piano i Oslo

For mange idag er et piano mye mer enn bare et instrument. Ofte er det familie arv som har en en stor affeksjons og følelsesverdi. Flyttefoten har lang erfaring med pianoflytting og andre spesialjobber som innebærer tunge og vanskelige løft.

Flytting av piano kan være en utfordrende oppgave da et piano både er tungt og vanskelig å håndtere. Da det også har en høy verdi og emosjonell tilknytning velger mange å bruke et profesjonelt flyttebyrå til å utføre flytting og transport av piano.

Flytte piano vinterstid

På vinterstid er det kundens ansvar å måke og strø der vi skal gå.
Aller helst bør det være bart og isfritt.
 
Dette er viktig for å ivareta ansatte og i tillegg unngå skader på piano/flygel.
Vi kan også måke og hakke bort is dersom det ønskes, men fint om vi får beskjed om dette på forhånd.
 

Tillegg for måking/ishakking er 980,- inkl. mva. per adresse.

Flytte piano Oslo og omegn

Hva koster pianoflytting

Spesialgods som flytting piano, flygel og andre tunge gjenstander er vår spesialitet og vi tør ubeskjedent å kalle oss for eksperter innen pianoflytting. Pris på flytting av et piano avgjøres hovedsakelig av flere variabler der vekten på instrumentet og hvor det skal flyttes fra og til er avgjørende faktorer. Flyttefoten er konkurransedyktige på pris og utfører flytting av piano effektivt og med høy prioritet på sikkerhet.

Lagring av piano

Flyttefoten disponerer eget lagerhotell og kan tilby mellomlagring av piano for en kortere eller lengre periode.
Piano lageret vårt er 400m2 og er spesialtilpasset til lagring kun av piano, flygel og andre instrumenter.

Flyttefoten flytter også andre tunge gjenstander som for eksempel flytting av brannskap, safe, varmepumper,våpenskap og andre tunge løft. Skal dere flytte kontor utfører vi maskinflytting, safetransport og andre tunge løft for firmaer i Oslo. Vi hjelper deg med flytting mellom ulike steder eller intern flytting hvis det skal flyttes et annet sted i privat bolig eller innad i bedriften.

– Kaste piano

Har du et piano du ønsker å kvitte deg med kan vi tilby henting og kjøring av ditt gamle piano til godkjent miljøstasjon.

Hjelp til å flytte piano

Flytte flygel eller orgel

I tillegg til pianoflytting flytter vi også flygel og orgel. Vi besitter stor kunnskap, moderne utstyr og våre erfarne flytteteam sørger for at flyttejobben utføres med høy kvalitet.

Når du skal flytte og trenger flyttehjelp til et våpenskap, varmepumper eller andre tunge gjenstander som krever sterke flyttefolk kan du ta kontakt med oss i Flyttefoten. Tunge løft omfatter komplekse og tunge enheter – det som er vanskelig å flytte ordner vi.

Flyttefoten holder til sentralt i Oslo men har hele Østlandet som arbeidsområde.

Ofte stilte spørsmål

c Expand All C Collapse All

Ønsker du å kvitte deg med et gammelt piano tilbyr vi henting av piano og transporterer dette til nærmeste gjenvinningsstasjon.

Flyttefoten disponerer eget lagerhotell og kan tilby mellomlagring av piano for en kortere eller lengre periode. Piano lageret vårt er 400m2 og er spesialtilpasset til lagring kun av piano, flygel og andre instrumenter.

Flytting av piano krever både styrke og erfaring med løfteteknikker. Ikke minst er løfteutstyret man benytter viktig for at den fysiske delen skjer profesjonelt og skånsomt, uten skader på verken mannskap eller instrumentet. Prisen på pianoflytting og hva pianoflytting koster avhenger av hva slags piano det er (merke) og vekt. I tillegg er avstanden hvor det skal flyttes fra og til og fremkomstmuligheter avgjørende for hva pianoflytting koster. Normalt tar vi fra kr. 3000,- inkl. merverdiavgift for pianoflytting når pianoet er del av et større flyttelass. Enkeltflytting av piano gjøres til fastpris etter avtale.

Flyttefoten har spesialisert seg på flytting og transport av tunge gjenstander. Det innebærer for eksempel flytting av piano, flygel, orgel, brannskap, våpenskap, arbeidsmaskiner, akvarium og industrimaskiner. Vårt mannskap har lang erfaring og gode rutiner for å flytte og frakte slike ting på en skånsom og profesjonell måte.

Pianoflytting i Oslo

Flyttefoten

800 35 988

Østensjøveien 36, 0667 Oslo

Mandag til torsdag
09.00 – 15.00

Kontaktskjema pianoflytting