Pianoflytting Oslo

Pianoflytting Oslo

Pianoflytting Oslo | Spesialjobber som krever et ekstra løft

Flyttefoten er trolig bransjens mest erfarne pianoflyttere. Vi har kunnskapen, teknikken og utstyret som trengs for å gjennomføre pianoflytting og andre krevende flyttinger på en trygg og profesjonell måte. Sikkerheten prioriteres høyt så verken piano eller våre medarbeidere utsettes for skader under flyttingen. Vi flytter daglig pianoer og flygler for de største forhandlerne i Oslo.

Ta en titt på denne videoen som viser litt hvordan vi jobber.

Vi flytter daglig pianoer og flygler for de største forhandlerne i Oslo. Dette betyr at du kan være sikker på at vi vil gjøre jobben raskt, sikkert og til avtalt pris. Vi flytter også brannskap, safer, våpenskap og liknende.

Dette betyr at du kan være sikker på at vi vil gjøre jobben raskt, sikkert og til avtalt tid og pris.

Pianoflytting Oslo

For mange idag er et piano mye mer enn bare et instrument. Ofte er det familie arv som har en en stor affeksjons og følelsesverdi. Flyttefoten har lang erfaring med pianoflytting og andre spesialjobber som innebærer tunge og vanskelige løft.

Flytting av piano kan være en utfordrende oppgave da et piano både er tungt og vanskelig å håndtere. Da det også har en høy verdi og emosjonell tilknytning velger mange å bruke et profesjonelt flyttebyrå til å utføre flytting og transport av piano.

Hva koster pianoflytting

Spesialgods som flytting piano, flygel og andre tunge gjenstander er vår spesialitet og vi tør ubeskjedent å kalle oss for eksperter innen pianoflytting. Pris på flytting av et piano avgjøres hovedsakelig av flere variabler der vekten på instrumentet og hvor det skal flyttes fra og til er avgjørende faktorer. Flyttefoten er konkurransedyktige på pris og utfører flytting av piano effektivt og med høy prioritet på sikkerhet.

Lagring av piano

Flyttefoten disponerer eget lagerhotell og kan tilby mellomlagring av piano for en kortere eller lengre periode.
Piano lageret vårt er 400m2 og er spesialtilpasset til lagring kun av piano, flygel og andre instrumenter.

Flyttefoten flytter også andre tunge gjenstander som for eksempel flytting av brannskap, safe, varmepumper,våpenskap og andre tunge løft. Vi hjelper deg med flytting mellom ulike steder eller intern flytting hvis det skal flyttes et annet sted i privat bolig eller innad i bedriften.

– Kaste piano

Har du et piano du ønsker å kvitte deg med kan vi tilby henting og kjøring av ditt gamle piano til godkjent miljøstasjon.

Flytte flygel eller orgel

I tillegg til pianoflytting flytter vi også flygel og orgel. Vi besitter stor kunnskap, moderne utstyr og våre erfarne flytteteam sørger for at flyttejobben utføres med høy kvalitet.

Når du skal flytte og trenger flyttehjelp til et våpenskap, varmepumper eller andre tunge gjenstander som krever sterke flyttefolk kan du ta kontakt med oss i Flyttefoten. Tunge løft omfatter komplekse og tunge enheter – det som er vanskelig å flytte ordner vi.

Flyttefoten holder til sentralt i Oslo men har hele Østlandet som arbeidsområde.

Ofte stilte spørsmål

Flyttefoten har spesialisert seg på flytting og transport av tunge gjenstander. Det innebærer for eksempel flytting av piano, flygel, orgel, brannskap, våpenskap, arbeidsmaskiner, akvarium og industrimaskiner. Vårt mannskap har lang erfaring og gode rutiner for å flytte og frakte slike ting på en skånsom og profesjonell måte.


Flytting av piano krever både styrke og erfaring med løfteteknikker. Ikke minst er løfteutstyret man benytter viktig for at den fysiske delen skjer profesjonelt og skånsomt, uten skader på verken mannskap eller instrumentet. Prisen på pianoflytting og hva pianoflytting koster avhenger av hva slags piano det er (merke) og vekt. I tillegg er avstanden hvor det skal flyttes fra og til og fremkomstmuligheter avgjørende for hva pianoflytting koster. Normalt tar vi fra kr. 1500,- inkl. merverdiavgift for pianoflytting når pianoet er del av et større flyttelass. Enkeltflytting av piano gjøres til fastpris etter avtale.


Flyttefoten disponerer eget lagerhotell og kan tilby mellomlagring av piano for en kortere eller lengre periode. Piano lageret vårt er 400m2 og er spesialtilpasset til lagring kun av piano, flygel og andre instrumenter.


Ønsker du å kvitte deg med et gammelt piano tilbyr vi henting av piano og transporterer dette til nærmeste gjenvinningsstasjon.

Pianoflytting i Oslo

Flyttefoten

800 35 988

Kirkeveien 157, 0451 Oslo

Mandag til torsdag
10.00 – 14.00

Kontaktskjema pianflytting

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Call Now ButtonRing oss