Flyttetjenester Oslo

Våre tjenester

Tjenester for flyttehjelp. Flyttefoten AS utfører profesjonelle flyttetjenester for private og bedrifter. Vi kan tilby en komplett flyttetjeneste der vi pakker ned, flytter, utvask av bolig, mellomlagring og pakker opp ditt flyttelass igjen. Vår erfaring, teknikk og utstyr gjør flyttehåndteringen effektiv, profesjonell og trygg. Flytting kan gjøres ukomplisert!

Motta tilbud på flyttehjelp

Flyttefoten AS har over 18 års erfaring med å levere flyttetjenester av høy kvalitet. Våre dyktige flyttemedarbeidere høster mye ros og kundene legger spesielt vekt på den høye effektiviteten under oppdragene. Vi håndterer kundens eiendeler med stort fokus på sikkerhet og utfører oppdraget med godt humør. Vi garanterer en positiv flytteopplevelse!

Tjenester for private

Flytting representerer ofte en ny start og et nytt og spennende kapittel i livet. Flyttefoten ønsker å levere profesjonelle og fleksible flyttetjenester for deg som er på flyttefot. Med lang erfaring og som et anbefalt og pålitelig flyttebyrå i Oslo tilbyr for de fleste flyttetjenester for private. Det innebærer alt fra flytting, demontering og montering av møbler, flytte piano og andre større gjenstander eller håndtere et dødsbo som må tømmes og rengjøres. Under finner du et utvalg av populære flyttetjenester vi utfører i Oslo og omegn.

 • Flyttehjelp: Du kan gjøre litt selv, eller få hjelp til alt så du kan gjøre andre ting
 • Pianoflytting: Vi flytter tunge gjenstander som piano, flygel, safe, vedovner o.l.
 • Håndtering av dødsbo: Flyttefoten tømmer, rydder og vasker dødsbo
 • Flyttevask: Visningsvask & flyttevask i forbindelse med flytting
 • Avfallshåndtering: Vi henter, sorterer og kjører bort all type søppel, så du slipper å gjøre det.
 • Mellomlagring: Trenger du å lagre møbler under flytting? Hos oss kan du mellomlagre i temperert og oppvarmet lager

Flyttetjenester for bedrifter

Har deres bedrift behov for flyttehjelp? Da vet vi hvilke utfordringer som venter deg. Flyttefoten AS har lang erfaring med kontorflytting og tilbyr profesjonelle og effektive løsninger. I tillegg har våre flyttemedarbeidere bred kunnskap om flyttepakking, avvikling av kontorlokaler og montasje av kontormøbler. Vi har stor forståelse for at mange synes kontorflytting er utfordrende og gruer seg til denne prosessen. For oss er dette hverdagskost og vi tilbyr flere tjenester som forenkler flytteprosessen ved en kontorflytting.

Flyttefoten har lang erfaring med kontorflytting og er totalleverandør av flyttetjenester for bedrifter i Oslo. Skal deres bedrift flytte er dette noen av tjenestene vi kan hjelpe dere med:

 • Planlegging: En erfaren teamleder bistår med planlegging og det praktiske rundt flyttingen
 • Fremdriftsplan: Ved større prosjekter lager vi en fremdriftsplan
 • Montering tjenester: Vi demonterer gamle møbler, remonterer og monterer opp nye kontormøbler
 • Bærehjelp og sjauing: Er det snakk om en internflytting innad i samme lokaler kan våre dyktige og erfarne flyttemedarbeidere hjelpe dere med å løfte og flytte på møbler og andre eiendeler
 • Transporttjenester: Vi har flyttebiler fra 20 til 40 kubikk og kan tilby transporttjenester av kontormøbler, kontorutstyr
 • Ryddetjenester: Trenger dere å kjøre bort møbler eller kaste annet avfall tilbyr vi henting og bortkjøring av avfall
 • Flytting av spesialgods: Flyttefoten AS er en erfaren aktør innen spesialtransport. Vi flytter alt av arkivskap, brannskap, safer, tunge maskiner o.l.
 • Mellomlagring: Fleksibel bedriftslager, vi kan lagre kontormøbler, rekvisita, utstyr, hagemøbler m.m.

Flyttefoten AS utfører ukentlig flere tømminger av bolig, leiligheter og kontorlokaler. Vi har store flyttebiler og tilgang til knusebil slik at prosessen går raskt og effektivt.
Vi kjører bort avfall, gamle møbler og rydder dødsbo.

Søppeltaxi kjører bort avfall

Hva koster flyttetjenester

Prisen på en flytting avhenger av flere faktorer og er vanskelig å estimere uten at man har mer informasjon om flyttejobben. Derfor utfører vi de fleste flyttinger på timebasis. Ved større jobber kan vi gjøre en uforpliktende befaring der vi tilbyr en fastpris. Ellers er andre prisestimat ikke-bindene estimater og kun ment som veiledning slik at du får en noenlunde oversikt over flyttekostnader.

Våre timepriser for flyttehjelp, prislisten er oppdatert fra og med januar 2024.
2 mann med lastebil = 1595,– inkl. mva.3 mann med lastebil = 2195,– inkl. mva.

I tillegg kommer en halvtime før og etter for administrasjon/oppstart og kjøring.
Ved bruk av 34m3 lastebil eller 2*20m3 lastebil tilkommer 500,- per time inkl. mva.
 
Miljøgebyr på 895,- inkl. mva. tilkommer for å dekke bompenger, økte avgifter for utslipp og ellers kostnader for å opprettholde en miljøvennlig bilpark. Er distansen over 30 km er miljøgebyret kr. 1295,-
Etter kl. 17.00 hverdag og lørdager tilkommer 50% tillegg på våre satser, søndager 100% tillegg.
 
Er piano eller annet tunggods med på flyttelasset kommer et tillegg fra 1500,– inkl. mva.

På langdistanse flytting og flyttinger med nedpakking er det vanlig med fastpris etter befaring. Vi gjennomfører gratis og uforpliktende befaring for alle som ønsker dette.

Spørsmål og svar

Har du noen spørsmål om våre flyttetjenester er du velkommen til å ta kontakt med oss. Under finner du svar på noen vanlige spørsmål under en flytteprosess.

c Expand All C Collapse All

Ja, hjelp til pakking er en av våre populære tjenester. Å pakke ned før en skal flytte er en tidkrevende oppgave og mange velger å sette bort denne delen til oss. Vi har også tilgjengelig flyttemateriell og emballasje slik at du slipper å tenke på flytteesker og silkepapir. Ønsker du hjelp til utpakking kan vi selvfølgelig ordne det også.

Endelig tidsbruk varierer ut i fra hva som skal flyttes og hvor det skal flyttes fra og til. I tillegg er det også andre faktorer som også påvirker tidsbruken, for eksempel hvilken tjenester du ønsker, fra/til hvilken etasjer man flytter fra/til, parkeringsmuligheter osv. Vi gjennomfører så raskt det lar seg gjøre på en forsvarlig måte.
De fleste flyttinger gjennomføres på timebasis med 2 eller 3 mann:2 mann med lastebil = 1595,– inkl. mva.3 mann med lastebil = 2195,– inkl. mva.
I tillegg kommer en halvtime før og etter for administrasjon/oppstart og kjøring.
Ved bruk av 34m3 lastebil eller 2*20m3 lastebil tilkommer 500,- per time inkl. mva.
Minstetid på oppdrag er 3 timer inklusive admin og oppstart.
Miljøgebyr på 895,- inkl. mva. tilkommer for å dekke bompenger, økte avgifter for utslipp og ellers kostnader for å opprettholde en miljøvennlig bilpark. Ved distanse over 30 km er miljøgebyret 1295,-
Etter kl. 17.00 hverdager tilkommer 50% på våre satser.
Lørdagstillegg 50%
Søndagstillegg 100%
Er piano eller annet tunggods med på flyttelasset flyttes dette mot et tillegg i prisen.
Din flytting er forsikret med inntil 2500,- pr kolli gjennom oss. Ønskes forsikring på inntil 10 000,- pr kolli kommer tillegg på 2000,-. Gi beskjed! Man kan også tegne forsikring direkte med sitt eget forsikringsselskap.

Det er anbefalt å booke flyttehjelp så snart du har ønsket flyttedato. Helst 10 til 14 dager i forveien men hvis det er en hasteflytting eller det oppstår utfordringer forsøker vi alltid å være fleksible og tilpasse oss.

Flyttefoten AS
Østensjøveien 36
0667 OSLO
Telefon: 800 35 988
Følg oss på Facebook

Tjenester flytting

Flyttefoten

800 35 988

Østensjøveien 36, 0667 Oslo

Mandag til fredag
09.00 til 15.00