Om oss

Om oss

Les mer om oss og hva vi kan hjelpe deg med.

Vi har fra oppstarten i september 2004 jobbet mot ett mål, å kunne tilby markedet et rimelig, profesjonelt og trygt flyttebyrå.

Flyttefoten er i dag et av de rimeligste flyttebyråene på Østlandet, og det er et resultat av lang og god erfaring fra bransjen, dyktige medarbeidere og gunstige arbeidsvilkår til de ansatte.

Flyttefoten DA ble opprettet av Jørgen Person og Andreas Nordlinder, begge med tidligere erfaringer fra bransjen. De kan også vise til relatert arbeidserfaring som eiendomsmegler, distribusjons ledere og utdannelse innenfor markedsføring og økonomi.

Våre medarbeidere er unge, pålitelige og energiske. Vi stiller sterke krav til våre ansatte for at vi skal opprettholde vårt gode rykte.

Vi er en totalleverandør av flyttetjenester i Oslo og Viken.  Dersom du trenger et flyttebyrå i Oslo eller omegn, kan vi hjelpe deg på kort varsel. Vi sørger for at flyttelasset ditt fraktes trygt mellom A og B. I tillegg kan vi hjelpe deg med å bære ting på plass – om du ønsker det. Du som kunde er alltid vår førsteprioritet.

Flyttefoten AS, hvem er vi

Teamet vårt består av erfarne medarbeidere som sørger for at flytteprosessen blir både trygg og smidig! Vi er ikke redde for å gjøre tunge løft, og kan flytte alt fra kommoder og sofaer til kjøleskap. Dersom du bestiller flyttetjenester fra oss, kan du være sikker på at du kommer i kontakt med pålitelige, hyggelige og dyktige medarbeidere.

Vi har høy kompetanse når det kommer til sikring og frakt av møbler, og har alltid sikkerhet i bakhodet under flytteprosessen. Som et erfarent  og konkurransedyktig flyttebyrå Oslo er vi opptatt av at du som kunde blir fornøyd.

Flyttefoten har gode anmeldelser av kundene våre og er blant annet på listen over de beste flyttefirmaene på østlandet av selgebolig.no.

Hvilke tjenester tilbyr vi

Vi leverer alle tjenester du kan forvente av et flyttebyrå i Oslo – og litt til. Dette inkluderer selvfølgelig flyttehjelp, der vi henter, sikrer og frakter møbler og andre gjenstander fra ett sted til et annet. I tillegg til dette tilbyr vi kontorflytting for bedrifter som skal inn i nye lokaler. Dette innebærer ofte frakt av tungt utstyr og maskiner, men denne utfordringen tar vi på strak arm.

Vi kan også tilby flyttevask i Oslo og omegn. Det å vaske ned leiligheten når du skal flytte, kan oppleves som ekstra stressende siden du allerede har mye annet å gjøre. Vi kan ta oss av nedvasking av boligen, mens du fokuserer på andre ting. Som å innrede ditt nye hjem.

Hvorfor bestille flyttehjelp fra oss

Det å flytte kan være nokså stressende. Ikke bare skal ting pakkes ned og fraktes ned til bilen, ting må også sikres tilstrekkelig. Deretter gjelder det å frakte tingene til måldestinasjonen uten at noe blir ødelagt.

Vel fremme, må ting løftes ut av bilen og fraktes inn i den nye boligen (eller det nye kontorlokalet). Det blir dessuten ofte mange runder fram og tilbake.

Og det stopper ikke der. Den gamle leiligheten skal også vaskes ned, slik at den klargjøres for nye innflyttere. Flytting er utvilsomt noe av det mest stressende en kan gjøre.

Derfor kan det lønne seg å ta imot hjelp fra et flyttebyrå. Vi gjør hele jobben for deg, mens du kan slappe av ved å dekorere den nye boligen.

Motta et pristilbud

Dersom du trenger hjelp fra et flyttebyrå i Oslo, har vi kompetansen du er ute etter. Få hjelp med flytting, flyttevask og frakt av søppel til en rettferdig pris.

Kontakt oss i dag dersom du vil ha et pristilbud. Flyttehjelp fra oss er alltid en god investering!

Følg oss i sosiale medier på Facebook eller Instagram.

Om oss - Flyttefoten AS

Flyttefoten

800 35 988

Østensjøveien 36, 0667 Oslo

Mandag til fredag
09.00 – 15.00

Kontaktskjema | Flyttefoten