Dødsbo Oslo

Dødsbo Oslo

Dødsbo Oslo – Profesjonell håndtering og avvikling av dødsbo og konkursbo. Vi kjøper dødsbo og hjelper til med tømming, rydding og vask av dødsbo til fastpris.

Vi kjøper antikviteter, malerier, kunst, møbler, glass, militær effekter, varepartier og restpartier, osv.
Flyttefoten rydder, tømmer og vasker dødsbo / konkursbo. Fastpris etter gratis befaring er vanlig.
Verdifulle gjenstander og kunst kan selges på kommisjon direkte til samlere, gjennom rett auksjon eller i vår brukt butikk.

Kontakt oss for befaring

Vi sørger for at dere får best mulig pris ved å nå ut til aktuelle auksjonshus og selgere. Vi er allerede gode kunder av de største aktørene, og kan forhandle gode kommisjoner på vegne av kundene våre.

Tømming og vask av dødsbo

Vi trekker fra for både klær, møbler og annet vi kan selge i vår bruktbutikk, og vil tilby deg en fastpris for tømmingen og evt utvasking. Befaringen er gratis og uforpliktende. Vi kan også komme på befaring på ettermiddag/kveld fra 16.00– 21.00.

I organiseringen av et dødsbo er det ofte mange involverte parter, og for å gjøre ting lettest mulig for de involverte tilbyr vi gratis befaring slik at vi riktigst kan tilby en fast pris for oppdraget. Om boet inneholder lett omsatte varer eller verdisaker kan Flyttefoten AS bistå med overtagelse av disse mot redusert pris.

Vi rydder, tømmer og vasker boligen. Vi sorterer alt som skal kastes og resirkuleres, før vi tømmer det på miljøstasjonen.

Når man tømmer et dødsbo er det viktig å vise respekt for de som har bodd der, og de eiendeler som tilhører familien. Vi er nøye under ryddingen og kommer vi over ting som vi mener kan være i familiens interesse å beholde, setter vi det til side. I slike tilfeller hjelper det både oss og dere med en åpen dialog.

Avvikling dødsbo

Flyttefoten er en trygg og profesjonell aktør når det gjelder flyttehjelp og avvikling av et dødsbo. Ta kontakt med oss så avtaler vi en helt uforpliktende og kostnadsfri befaring. I samråd med kunde kan vi tilby alle tjenester det er behov for når et dødsbo eller konkursbo skal avvikles.

  • Rydding og bortkjøring til miljøstasjon
  • Lagring av dødsbo
  • Kjøp og salg av dødsbo
  • Rengjøring

Det er ikke alltid like enkelt å vite hva som er verdifullt. Sammen med en av våre dyktige og erfarne medarbeidere som har god kunnskap om antikviteter kan du få hjelp til å verdisette innholdet i boet, møbler, gjenstander og løsøre. Det viktigste er at pårørende får muligheten til å gå gjennom boet på forhånd og se om det er noe verdifullt for dem. Det finnes gjenstander som ikke nødvendigvis har en stor salgsverdi men likevel være av stor betydning og kjærlighets verdi for pårørende.

Er det ting dere ønsker å ta vare på i forbindelse med tømming 

Spesialist på håndtering av dødsbo i Oslo og omegn

Som pårørende er det en tung og følelsesmessig overveldende jobb å måtte tømme boet. Overlat arbeidet til oss så tømmer vi boligen for deg. Med vår lang erfaring og profesjonelle løsninger kan du fokusere på det som er viktigst. Vi forstår viktigheten av god kundeservice og er alltid lydhøre for personlige ønsker slik at vi kan skreddersy tilbud som passer deres behov.

✔️ Verdivurdering av boet
✔️ Tømming, sortering og søppelhåndtering
✔️ Grundig rengjøring av dødsbo

Vi kjøper dødsbo

Flyttefoten AS kjøper opp deler eller hele dødsbo og bistår både private, bedrifter og eiendomsmeglere i Oslo med verdivurdering.
Vi jobber daglig med håndtering av dødsbo og utfører verdivurdering og kjøp av verdisaker i et dødsbo eller konkursbo. Med et bredt kontaktnett samarbeider vi med etablerte auksjonshus og vi har også egen bruktbutikk slik at salget kjøres raskt og smidig.

Noe av det vi kan være interessert i å kjøpe:

  • Smykker og sølvtøy
  • Antikkmøbler og bondemøbler
  • Porselen, bestikk og serviser
  • Designprodukter som glass og keramikk
  • Møbler med nordisk design som stoler, lamper

Spørsmål og svar om våre tjenester for tømming av dødsbo

Under finner du svar på ofte stilte spørsmål vi får. Har du andre spørsmål eller finner ikke svaret her hører vi veldig gjerne fra deg slik at vi kan finne den beste løsningen.

c Expand All C Collapse All

Et skifte av dødsbo er en overføring av avdødes verdier til gjenlevende ektefelle, samboer eller andre arvinger. Et dødsbo blir formelt sagt opp når alle eiendeler og forpliktelser overføres til arvingene. Her kan du lese mer om dødsbo, arv og skifte.

Ja, etter at boet er tømt kan vi selvsagt foreta en grundig og profesjonell vask av dødsbo. Vi sørger for at det er rent og boligen re presentabel til visning og salg.

Etter at vi har ryddet og sortert boet kjøres søppel og avfall til miljøstasjon. Restavfall skal ikke inneholde elektriske artikler, farlig avfall eller lignende gjenstander og vi sørger for at avfallshåndteringen er i tråd med lover og regler.

Ja, Flyttefoten disponerer eget lagerhotell og kan tilby transport og mellomlagring av dødsbo.

Ja, vi kjøper deler og hele dødsbo. Ta kontakt med oss så setter vi opp en tid der vi kan utføre en uforpliktende befaring.

Flyttefoten er en profesjonell aktør med lang erfaring innen avvikling av dødsbo og konkursbo på Østlandet. Vi tømmer, rydder, vasker og kjøper dødsbo.

Flyttefoten AS
Østensjøveien 36
0667 OSLO
Telefon: 800 35 988
Følg oss på Facebook

Dødsbo Oslo

Flyttefoten

800 35 988

Østensjøveien 36, 0667 Oslo

Mandag til fredag
10.00 til 14.00