Flyttevask dødsbo Oslo

Flyttevask Dødsbo Oslo

Flyttevask dødsbo Oslo

Flyttefoten er et flyttebyrå i Oslo som har lang erfaring med avvikling av dødsbo. Vi hjelper deg med tømming, rydding og flyttevask av dødsbo.

Når en nær slektning eller et familiemedlem går bort, er det mye å tenke på både praktisk og juridisk. Den avdødes hjem er ofte bygget opp over en rekke år, og nå må dette både ryddes, tømmes, sorteres og vaskes. Dersom dødsboet hører til et familiemedlem, er det som regel en god del følelser involvert. Da kan flyttevask til dødsbo være et godt hjelpemiddel.

Vi jobber med rengjøring av dødsbo for private, bedrifter, eiendomsmeglere og advokater i Oslo. En grundig flyttevask av et dødsbo innebærer av boligen blir vasket etter at personlige eiendeler og møbler er fjernet. Dette er en tidkrevende oppgave og det er lurt å sette av god tid til jobben.

Motta tilbud på rengjøring av dødsbo

 

Flyttevask dødsbo

Som et anbefalt og profesjonelt flyttefirma tilbyr Flyttefoten selvfølgelig tjenester for håndtering av dødsbo. I tillegg til flytterengjøring kan vi bistå med mellomlagring, kjøp og salg av dødsbo, antikviteter og antikkmøbler.


Utvasking av et dødsbo kan ta lang tid, særlig dersom du gjør det på egenhånd. Dette er en stor jobb og særlig hvis den avdøde er eldre. Vi har en tendens til å samle på mye opp gjennom årene, og når vi går bort, legger vi fra oss en årrekke med eiendeler og verdier. Noen er gjerne skrot og søppel, mens andre ting kan doneres og brukes på nytt.

Flyttevask til dødsbo kan være en hjelpende hånd i en ellers trist og tøff periode. Som sagt vil du ha mye på tankene når et nært familiemedlem går bort, men med flyttevask har du en mindre ting å bekymre deg for. Da kan du heller bruke energien og tiden din på det som virkelig er viktig gjennom tunge perioder.

Dersom du likevel velger å utføre flyttevask på egenhånd, er det flere ting du bør tenke på. Flyttevask dødsbo Oslo er vel så viktig som annen flyttevask, og ofte har slike hjem behov for en langt grundigere vask enn vanlige boliger. Nå må alle kriker og kroker vaskes, selv de områdene du vanligvis unngår til dagligdags.

Rengjøring av dødsbo

Bak kjøleskapet og komfyren, under badekaret og inn i garasjen – det er mye som skal rengjøres. Nå må alt rengjøres skikkelig og det kan fort ha samlet seg mye støv opp gjennom årene. Det er ikke uvanlig at etterlatte starter med flyttevasken på egenhånd, for deretter å kontakte et byrå for hjelp. Dette er en svært omfattende prosess og det kan være mer emosjonelt belastende enn hva du først tenker.

I tillegg bør alt av inventar flyttes ut fra boligen før vaskingen starter. Derfor er det mange som ber om flyttehjelp fra Flyttefoten når de skal vaske dødsbo. Vi kan nemlig gjøre hele jobben for deg, både flytte inventar og eiendeler, så vel som å stå for vaskingen. Når både tak, vegger, vinduer og tomt skal se presentabel ut, er godt å få hjelp.

Flyttevask er langt mer omfattende enn mange ser for seg, og her må du gå grundig til verks og gjøre mer enn hva du gjør ved regelmessig rengjøring. Uteområdet må også rengjøres, noe mange ikke tar i betraktning når de starter med vaskingen. Oppkjørselen må kostes og garasjen skal se presentabel ut. Visne blomster må bort og inngangspartiet må gjennomgås.

Flyttefoten
Østensjøveien 36, 0667 Oslo
Telefon: 800 35 988
Følg oss på Facebook