Flyttelass

Flyttelass

Flyttelass, trygg og sikker flyttetransport. For private og bedrifter. Flyttefoten AS leverer profesjonelle og fleksible flyttetjenester og sørger for at ditt flyttelass kommer frem på en trygg og sikker måte. Med lang erfaring og som et anbefalt og pålitelig flyttebyrå tilbyr vi flyttehjelp i Oslo, både privatflytting og kontorflytting. Det innebærer alt fra flytting, demontering og montering av møbler, flytte piano og andre større gjenstander eller håndtere et dødsbo som må tømmes og rengjøres.

En seriøst aktør med 18 års erfaring
 Godt etablert i flyttebransjen
 Dyktige og erfarne flyttekonsulenter
 Vi kan ta ansvar for hele prosessen
 Forsikring av flyttegodset
 En stor bilpark med flyttebiler fra 19m3 til 34m3

Flyttelass

Sikker levering av flyttelass

Er du på flyttefot og ser etter flyttehjelp for å kjøre et flyttelass i Oslo? Uansett hvilke behov du har ønsker vi i Flyttefoten å hjelpe deg med din flytting. Vi bistår med alt av flyttetjenester, fra nedpakking, flytting, flyttevask og mellomlagring. I tillegg har vi lang erfaring med tunge løft og er spesialister på pianoflytting og flygeltransport. I tillegg kjører vi flyttelass fra Oslo til andre byer. Det vil si at vi kan hjelpe deg med å frakte flyttelass fra Oslo til for eksempel Bergen, Stavanger eller Kristiansand. Vi kan også levere flyttelass til utlandet.

  • Flyttehjelp: Du kan gjøre litt selv, eller få hjelp til alt så du kan gjøre andre ting
  • Pianoflytting: Vi flytter tunge gjenstander som piano, flygel, safe, vedovner o.l.
  • Håndtering av dødsbo: Flyttefoten tømmer, rydder og vasker dødsbo
  • Flyttevask: Visningsvask & flyttevask i forbindelse med flytting
  • Avfallshåndtering: Vi henter, sorterer og kjører bort all type søppel, så du slipper å gjøre det.
  • Mellomlagring: Trenger du å lagre møbler under flytting? Hos oss kan du mellomlagre i temperert og oppvarmet lager

Har du behov for hjelp til nedpakking? For en mer behagelig flytteprosess er det en fordel å begynne med pakking i god tid. Kommer du på etterskudd eller det er feil ved pakking kan det både være stressende og forsinke flytteprosessen. Flyttefoten AS tilbyr pakkehjelp og vi har alt av flytteemballasje og utstyr for en trygg og sikker pakking.

Piano med på flyttelass

Flytting av piano eller andre tunge instrumenter er en vanskelig å tung jobb hvis man ikke har nødvendig utstyr og erfaring. Flyttefoten AS er et flyttefirma med lang erfaring med flytting av piano og vet hvordan vi best tar vare på denne type instrumenter slik at ingenting blir skadet under flytting og transport.

— Flytting av piano, flygel, orgel
— Transport og flytting av safe, brannskap, arkivskap
— Flytter boblebad, spabad, badekar
— Maskinflytting
— Flytting av biljardbord, vedovner m.m.

Har du andre tunge løft som du ønsker hjelp til? Vi jobber med pianoflytting i Oslo og dekker også Drøbak og andre omkretsliggende områder med flyttetjenester. Flyttefoten er spesialister på pianoflytting og leverer piano til større konserter, musikkskoler, hoteller, teater og har faste avtaler med flere forhandlere.

Hva koster det å flytte et flyttelass

Prisen for å flytte et flyttelass i Oslo er vanskelig å gi konkret da dette avhenger av flere faktorer. Alt fra hvor omfattende jobben er, hvor stort flyttelasset er og hvor det skal fraktes fra og til. Om du bare skal flytte innad i samme bydel eller til en leilighet i 5.etasje uten heis.

Flyttefoten AS jobber med timepris på flyttetjenester. Ved større jobber eller for en kontorflytting kan vi gjøre en befaring og gi fastpris på noen oppdrag. Prisene kan variere og avhenge av flere faktorer, som for eksempel hvor stort flyttelass du har, hvilke tjenester du ønsker hjelp til og hvor du flytter fra og til. Derfor er det vanskelig å gi en konkret pris på hva din flytting koster. Ellers er andre prisestimat ikke-bindene estimater og kun ment som veiledning slik at du får en noenlunde oversikt over flyttekostnader.

  • Våre timepriser for flyttehjelp, prislisten er oppdatert fra og med januar 2024.
    2 mann med lastebil = 1595,– inkl. mva.3 mann med lastebil = 2195,– inkl. mva.
I tillegg kommer en halvtime før og etter for administrasjon/oppstart og kjøring.
Ved bruk av 34m3 lastebil eller 2*20m3 lastebil tilkommer 500,- per time inkl. mva.
 
Miljøgebyr på 895,- inkl. mva. tilkommer for å dekke bompenger, økte avgifter for utslipp og ellers kostnader for å opprettholde en miljøvennlig bilpark. Er distansen over 30 km er miljøgebyret kr. 1295,-
Etter kl. 17.00 hverdag og lørdager tilkommer 50% tillegg på våre satser, søndager 100% tillegg.
 
Er piano eller annet tunggods med på flyttelasset kommer et tillegg fra 1500,– inkl. mva.

På langdistanse flytting og flyttinger med nedpakking er det vanlig med fastpris etter befaring. Vi gjennomfører gratis og uforpliktende befaring for alle som ønsker dette.