Utenlandsflytting

Har du bestemt deg for å søke lykken i utlandet? Flyttefoten er et flyttebyrå som utfører flyttetjenester til utlandet og gjør utenlandsflytting fra Norge til hovedsakelig Danmark, Sverige og nord Europa.

Utenlandsflytting er litt mer komplisert enn en vanlig lokal flytting mellom boliger i Oslo. Det er mye å tenke på men med en profesjonell samarbeidspartner vil flytting til utlandet går raskere og mer effektivt. Ved utenlandsflytting kan vi hjelpe deg med dette:

– Pakking
– Bærehjelp
– Transport til utlandet
– Tolldeklarering
– Flyttegodserklæring
– Godsskjema og inventarliste
– Mellomlagring av flyttegods

Utenlandsflytting fra Norge

Flytting til utlandet

Vi besitter lang erfaring og ekspertise med planlegging og utføring av utenlandsflytting fra Norge til andre land. Vi flytter hovedsakelig fra Oslo til Sverige, Danmark og andre land i Europa.

Flytting til utlandet krever en god planlegging og struktur. En detaljert beregning av volumet på flyttegodset er viktig og vi kommer gjerne på en uforpliktende og kostnadsfri befaring. Sammen med kunde vil gi gå gjennom godset som skal flyttes og gi veiledning til pakking og klargjøring av godset.

 

Utenlandsflytting

Flytte fra Norge til utlandet

Flyttefoten har over 17 års erfaring og du kan være sikkert på at vi kan hjelpe deg hele veien. Enten det er snakk om 5 kubikk fra Oslo til Stockholm eller en hel bolig som skal flyttes til Spania vil vi kunne bistå under hele flytteprosessen.

Ser du etter et erfarent, pålitelig og profesjonelt flyttebyrå i Oslo som kan hjelpe deg med utenlandsflytting? Ikke nøl med å ta kontakt med oss for et hyggelig pristilbud. Det spiller ingen rolle hvor liten eller stor jobben er, tungt eller vanskelig – vi strekker oss alltid langt med å levere høy kvalitet, til avtalt tid og rettferdig pris.

Fordeler med å bruke Flyttefoten til utenlandsflytting

– En seriøst aktør med 17 års erfaring
– Godt etablert i flyttebransjen
– Dyktige og erfarne flyttekonsulenter
– Vi kan ta ansvar for hele prosessen
– Forsikring av flyttegodset

Skatteetaten sine nettsider kan du lese mer om flytting til utlandet.