Oslo flyttetjenester

Oslo flyttetjenester

Ser du etter et kunnskapsriktig, pålitelig og profesjonelt flyttebyrå i Oslo? Da har du kommet til rett sted. Flyttefoten er et flyttefirma med lang erfaring og dyktige flyttekonsulenter. Vi tilbyr flyttetjenester for private og jobber mye med bedriftsflytting og flytting av kontorlokaler.
Med god planlegging, riktig verktøy og erfarne medarbeidere sørger vi for at deres flytteprosess er i trygge hender. Våre flyttekonsulenter får kontinuerlig opplæring for å sikre at vi alltid leverer best kvalitet og effektive flyttetjenester.

Flyttefoten jobber med kunder over hele Østlandet og flytter daglig for privat- og bedriftskunder i Oslo, Bærum og Viken området. Under kan du lese mer om våre flyttetjenester og fordeler ved å bruke vårt flyttebyrå.

Oslo flyttetjenester

6 fordeler med Flyttefoten flyttebyrå

Flyttefoten AS er en trygg og pålitelig aktør i flyttebransjen, med over 18 års erfaring innen transport- og eiendomstjenester. Vi har stor forståelse for at mange synes flytteprosessen er krevende. Flyttefoten ønsker å levere profesjonelle og fleksible flyttetjenester. Med lang erfaring og som et anbefalt flyttebyrå i Oslo tilbyr for de fleste flyttetjenester for private. Det innebærer alt fra flytting, demontering og montering av møbler, flytte piano og andre større gjenstander eller håndtere et dødsbo som må tømmes og rengjøres.

– En seriøst aktør med 18 års erfaring
– Godt etablert i flyttebransjen
– Dyktige og erfarne flyttekonsulenter
– Vi kan ta ansvar for hele prosessen
– Forsikring av flyttegodset
– En stor bilpark med flyttebiler fra 19m3 til 34m3

Våre flyttetjenester

Flyttetjenester inkluderer alt du trenger i forbindelse med flytting fra en bolig til en annen eller hvis bedriften skal flytte fra nåværende lokaler til et nytt sted.

Våre flytteteam består av erfarne medarbeidere som sørger for at flytteprosessen blir både trygg og smidig! Vi er ikke redde for å gjøre tunge løft, og kan flytte alt fra kommoder og sofaer til tunge arbeidsmaskiner. Dersom du bestiller flyttetjenester fra oss, kan du være sikker på at du kommer i kontakt med pålitelige, hyggelige og dyktige medarbeidere.

Populære flyttetjenester i Oslo

– Privatflytting | Flyttetjenester for private kunder, studenter og pensjonister
– Bedriftsflytting | Vi flytter for bedrifter, kontorflytting og arkivflytting
– Flyttevask | Trenger du hjelp til å gjøre rent i boligen du flytter fra tilbyr vi nedvask med fornøydgaranti til kjøper
– Minilager | I samarbeid med City Self Storage tilbyr vi lagerløsninger for privatlagring av eiendeler og møbler. Bedriftslager til firmaer som ønsker å lagre kontormøbler, arkiv, dokumenter m.m.
Pianoflytting | Flyttefoten er fast transportør til forhandlere i Oslo og Viken og flytter daglig piano og annen tunggods som arbeidsmaskiner, safer, arkivskap, brannskap, akvarium m.m.
– Dødsbo | Vi forenkler prosessen med å avvikle dødsbo og tilbyr rydding, tømming og rengjøring av dødsbo i Oslo. I tillegg har vi egen bruktbutikk og kjøper/selger dødsbo
– Faste avtaler | Vi har flere faste avtaler med eiendomsmeglere, bedrifter og private selskap der vi utfører ulike oppgaver etter avtale. Flere borettslag og sameier benytter Flyttefoten gjennom rammeavtaler der vi utfører ryddeprosjekter og avfallshåndtering

Vi garanterer en hyggelig flytteopplevelse.

Vanlige spørsmål om flytting

c Expand All C Collapse All

Ja, hjelp til pakking er en av våre populære tjenester. Å pakke ned før en skal flytte er en tidkrevende oppgave og mange velger å sette bort denne delen til oss. Vi har også tilgjengelig flyttemateriell og emballasje slik at du slipper å tenke på flytteesker og silkepapir. Ønsker du hjelp til utpakking kan vi selvfølgelig ordne det også.

Endelig tidsbruk varierer ut i fra hva som skal flyttes og hvor det skal flyttes fra og til. I tillegg er det også andre faktorer som også påvirker tidsbruken, for eksempel hvilken tjenester du ønsker, fra/til hvilken etasjer man flytter fra/til, parkeringsmuligheter osv. Vi gjennomfører så raskt det lar seg gjøre på en forsvarlig måte.
De fleste flyttinger gjennomføres på timebasis med 2 eller 3 mann:2 mann med lastebil = 1595,– inkl. mva.3 mann med lastebil = 2195,– inkl. mva.
I tillegg kommer en halvtime før og etter for administrasjon/oppstart og kjøring.
Ved bruk av 34m3 lastebil eller 2*20m3 lastebil tilkommer 500,- per time inkl. mva.
Minstetid på oppdrag er 3 timer inklusive admin og oppstart.
Miljøgebyr på 895,- inkl. mva. tilkommer for å dekke bompenger, økte avgifter for utslipp og ellers kostnader for å opprettholde en miljøvennlig bilpark. Ved distanse over 30 km er miljøgebyret 1295,-
Etter kl. 17.00 hverdager tilkommer 50% på våre satser.
Lørdagstillegg 50%
Søndagstillegg 100%
Er piano eller annet tunggods med på flyttelasset flyttes dette mot et tillegg i prisen.
Din flytting er forsikret med inntil 2500,- pr kolli gjennom oss. Ønskes forsikring på inntil 10 000,- pr kolli kommer tillegg på 2000,-. Gi beskjed! Man kan også tegne forsikring direkte med sitt eget forsikringsselskap.

Det er anbefalt å booke flyttehjelp så snart du har ønsket flyttedato. Helst 10 til 14 dager i forveien men hvis det er en hasteflytting eller det oppstår utfordringer forsøker vi alltid å være fleksible og tilpasse oss.

Flyttefoten har et tett samarbeid med lokale aktører, miljøstasjoner, andre flyttebyrå i Oslo og lagerutleiere.

Gjennom vår nettbutikk, Emballasjebutikken, kan du bestille flyttemateriell og emballasje.

Ønsker du et uforpliktende tilbud på våre flyttetjenester? Da kan du ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema, ringe oss på 800 35 988 eller sende en epost til post @ flyttefoten.no