Leie flyttebil

Er du på flyttefot og trenger flyttebil? Enten du står overfor en privatflytting, skal flytte kontor eller trenger annen flyttehjelp kan du leie flyttebil med sjåfør fra oss. Vi i Flyttefoten har flyttebiler og lastebiler mellom 19 og 50 kubikkmeter. Dette gjør det mulig å finne en bil som passer perfekt til både små, mellomstore, og større flytteoppdrag. Valget av bil avhenger av mengden eiendeler du skal flytte.

Med en flyttebil fra Flyttefoten AS får du ikke bare et transportmiddel, men også muligheten til å leie flyttehjelp. Dette inkluderer både sjåfør og, hvis ønskelig, bærehjelp. Det gjør flytteprosessen betydelig enklere, enten du står overfor lange reiser eller trenger å transportere store flyttelass.

 

 • Leie flyttebil med sjåfør
 • Vårt flyttebyrå har store flyttebiler
 • Vi tilbyr profesjonell flyttehjelp
 • Flytting og frakt av møbler og annet innbo
 • Flytter kontormøbler og kontorutstyr i Oslo og mellom norske byer
Store flyttebiler Oslo

Egen sjåfør?

Selv om vi forstår at noen kunder foretrekker å bruke egne sjåfører, tilbyr Flyttefoten AS dessverre ikke utleie av kun flyttebil. Gjennom våre flyttetjenester tilbyr vi en komplett løsning, inkludert kjøretøy med sjåfør. Dette sikrer ikke bare en effektiv flytteprosess men også sikkerheten til dine eiendeler under transport.

For de som kun trenger å leie en varebil eller flyttebil uten tilleggstjenester, anbefales det å kontakte en varebilutleier i Oslo. Det finnes flere pålitelige leverandører som kan tilby fleksible løsninger tilpasset dine spesifikke behov.

Leie flyttebil i Oslo

Når du leier en flyttebil fra oss, får du mye mer enn bare transport. Våre flytteteam er erfarne og kan bistå med alt fra å flytte møbler, piano eller annet flyttegods. Vi vet at detaljene teller, så enten du trenger hjelp til å pakke ned delikate gjenstander, sikre trygg transport av store møbler, eller den endelige rengjøringen av din gamle bolig, har vi tjenestene for å gjøre flytteprosessen mer behagelig. Vårt mål er å tilby en sømløs flytteprosess fra dør til dør, slik at du kan fokusere på å starte ditt nye eventyr.

 

Flytteservice i Oslo

Flyttebil mellom byer i Norge

Enten du flytter alene og kun trenger en liten flyttebil, eller du skal flytte et stort hjem og trenger flere større lastebiler, har vi løsningene klare for deg. Selv om vi holder til i Oslo og utfører de fleste oppdrag her tilbyr vi også flyttehjelp mellom byer. Vi kjører mellom byer i Norge – enten det er fra Oslo til Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, eller et annet sted i landet. For de som ser mot horisonten og planlegger en utenlandsflytting, står vi også klare til å hjelpe deg. Vår erfaring og ekspertise sikrer at dine eiendeler når sitt nye hjem trygt, uansett destinasjon.

 • Vi flytter mellom Oslo og andre byer
 • Flytting fra Norge til utlandet
 • Flyttehjelp til byer i Sverige, inkludert Gøteborg, Stockholm og Malmø
 • Flytting til Danmark
 • Europaflytting med fokus på Belgia, Tyskland, Sveits, Italia, Frankrike og Spania

 

Hvor stor flyttebil trenger jeg?

Dette er et spørsmål vi ofte får stilt. Svaret er at hvor stor flyttebil en trenger til en flytting varierer mellom oppdrag til oppdrag. Dette påvirkes av en rekke faktorer og er vanskelig å gi som et konkret svar. Noen faktorer som avgjør dette er for eksempel:

 • En grunnleggende faktor i valget av flyttebil er størrelsen på boligen du flytter fra. En tommelfingerregel er at jo større bolig, desto større flyttebil trenger du. Størrelsen på boligen gir en indikasjon på mengden flyttegods, men husk at dette kun er et utgangspunkt
 • For en mer nøyaktig vurdering av hvilken størrelse på flyttebilen du trenger, er det nødvendig å estimere volumet av flyttegodset ditt i kubikkmeter. Dette kan gjøres ved å måle eller grovt estimere størrelsen på møbler og bokser og deretter kalkulere det samlede volumet
 • Ikke alle gjenstander kan stables likt. Skjøre gjenstander krever ekstra omsorg og kan ikke nødvendigvis plasseres under tunge objekter. Store, uregelmessig formede gjenstander som sofaer eller spisebord tar også opp mer plass og reduserer hvor mye som kan stables. Ta hensyn til disse aspektene når du velger bilens størrelse

Gjennomsnittsmål på flyttebiler

Skapbil 19m3 med løftelem

 • Disse bilene kjøres vanligvis med førerkort klasse B
 • Egner seg for flytting av flyttelass og mellomstore boliger
 • Bilen rommer omtrent 8 paller
 • Gjennomsnittlige mål: Lengde ca. 7.17 m, høyde 3.10 m, og bredde 2.17 m

Større skapvogn, for eksempel lastebil 34m3

 • Krever C1 førerkort
 • Passer for større flytteoppdrag  med behov for mer plass
 • Løftelemmen har en kapasitet på 1500-2000kg, avhengig av tyngdens plassering, og tar 11-13 paller
 • Ca. lengde og mål: 8.7 m lange, 3,5 m i høyde og 2.55 m bredde

Husk at mål og størrelser på flyttebiler kan variere noe mellom produsenter så angitt dimensjoner er kun et gjennomsnitt.

 

Gjør flyttingen enkel med Flyttefoten

Med Flyttefoten blir flytteprosessen enklere og mer behagelig. Vi har lang erfaring og sørger for at hvert trinn i flytteprosessen blir håndtert med profesjonalitet og omsorg. Ved å velge oss, velger du en partner som forstår verdien av dine eiendeler og betydningen av en trygg og effektiv flytteprosess.

Kontakt oss for å motta et tilbud på din neste flytting.