Flyttehjelp Oslo Bergen

Vurderer du å flytte mellom Oslo og Bergen og ser etter et flyttebyrå som kjører Oslo – Vestlandet? Vi i Flyttefoten har flyttebil og tilbyr flyttetransport mellom Oslo og Bergen. Inkludert flytting mellom byer i Norge, fra Oslo til Trondheim, Stavanger og Kristiansand. Vi flytter for både private og bedrifter.

Flytting mellom Oslo og Bergen, vi er en pålitelig partner for langdistanseflytting i Norge. Planlegger du å flytte mellom Bergen og Oslo hjelper vi deg med en smidig, effektiv og profesjonell flytteprosess. Med lang erfaring og dyktige flyttemedarbeidere er vi et foretrukket flyttebyrå for privatflytting og det offentlige hvor vi flytter kontor, bedrifter og organisasjoner. Vi ønsker å gjøre flytteprosessen så bekymringsfri som mulig for deg.

 

 • Vi tilbyr flyttehjelp mellom byer i Norge
 • Flytting fra Oslo til Bergen
 • Trygge og sikre flyttetransport tjenester
 • Flytter større flyttelass, innbo, møbler, spesialgods som piano og annet
 • Flyttebiler i flere størrelser mellom 20 og 50 kubikk
Flyttehjelp Oslo Bergen

Flyttebyrå som kjører Oslo Bergen

Enten du flytter privat eller har behov for en komplett kontorflytting hjelper vårt flyttebyrå deg med transport mellom Oslo og Bergen. Fra pakking og lastning til transport og utpakking tilbyr vi en omfattende tjenestepakke som dekker alle dine behov. Uansett omfanget av din flytting, har vi kapasiteten og erfaringen som kreves for å håndtere den med omsorg og effektivitet. Vi tilbyr både sjåfør og flyttebil, inkludert bærehjelp, for å sikre at alt går som planlagt.

Flytting mellom Oslo og Bergen stiller unike krav til planlegging og gjennomføring. Vår ekspertise i langdistanseflytting betyr at vi forstår nødvendigheten av grundig forberedelse og nøyaktig tidshåndtering, noe som sparer deg både tid og penger. Som totalleverandør ved flytting, tilbyr vi alt fra pakking og sikring av eiendeler, til transport og oppakking i det nye hjemmet eller kontoret.

Vi tilbyr flyttehjelp mellom Oslo og Bergen og våre flyttetjenester inkluderer blant annet:

 • Privatflytting
 • Demontering og montering av møbler
 • Kontorflytting
 • Pianoflytting
 • Frakt og transport av kontormøbler
 • Tømmer og rydder dødsbo
 • Mellomlagring og oppbevaring av flyttelass
 • Flyttevask inkludert fornøydgaranti
 • Håndterer avfall og kjører bort søppel

Flytter mellom byer i Norge

Flyttefoten AS er stolte over å være blant de fremste flyttebyråene som spesialiserer seg på flytting mellom byer i Norge, inkludert Oslo og Bergen. Med en historie preget av utallige vellykkede flytteprosjekter, har vi etablert oss som eksperter i bransjen, kjent for vår integritet, pålitelighet og høye kundetilfredshet. Valget av flyttefirma er viktig når du skal flytte over større avstander. Det å flytte langt stiller helt andre krav til planlegging og logistikk enn en kortere flytting innenfor samme kommune. Med vår ekspertise i langdistanseflyttinger, sørger vi at din flytteopplevelse blir så smidig og effektiv.

Flytting mellom byer i Norge krever omfattende forberedelser og kunnskap om logistikk. Ved å velge oss som flyttebyrå får du tilgang til profesjonell flytteteam som er kjent med alle aspekter ved en slik flytting.

Hva kan vi hjelpe deg med:

 • Vi frakter alt av innbo og møbler med største forsiktighet, for å sikre at dine personlige eiendeler ankommer ditt nye hjem i perfekt stand
 • Forståelse for behovene til bedrifter i overgangsfasen er kritisk. Vårt team håndterer alt fra dokumenter til kontormøbler, med minimal forstyrrelse av din daglige drift
 • Som totalleverandør ved flytting, dekker vi alle aspekter av flytteprosessen – pakking, flyttetransport og mellomlagring
 • Vi forstår at hver flytting er unik. Våre tjenester er fleksible og tilpasses for å møte dine spesifikke behov og krav

Flyttebil Oslo Bergen

Når hele husstanden din skal flyttes over lange avstander, blir det umulig å «ta flere turer». Derfor har vi en bilpark som dekker ulike oppdrag og store flyttebiler mellom 20 og 50 kubikk.
Ved større kontorflyttinger leier vi også ut flyttebil og sjåfør som kjører strekningen mellom Oslo og Bergen. Vi kan ta større flyttelass, frakt av kontormøbler og annet kontorutstyr.

Store flyttebiler Oslo

 • Flyttefoten har biler mellom 20 og 50 kubikkmeter, og kan vi tilpasse våre tjenester til nøyaktig hva du trenger – enten det er en liten leilighet som trenger å bli flyttet over byen, eller et helt hus som skal over lange avstander
 • Dette utvalget sikrer at vi kan tilby en kostnadseffektiv flytteservice ved å alltid bruke et kjøretøy som passer til størrelsen på flyttelasset ditt

Kontorflytting fra Oslo til Bergen

Når tiden kommer for å flytte kontoret fra Oslo til Bergen, står bedrifter overfor en oppgave som krever mer enn bare å transportere møbler fra et sted til et annet. En effektiv og vellykket kontorflytting er avgjørende for å minimere nedetid og sikre at din virksomhet raskt kan returnere til full drift i nye omgivelser. For mange bedrifter, som har flere avdelinger eller som ser behovet for å restrukturere ved å flytte deler eller hele virksomheten, representerer dette en unik utfordring samt en mulighet for fornyelse og vekst.

Vår erfaring med kontorflytting mellom Oslo og Bergen betyr at vi forstår de unike utfordringene som følger med å flytte en virksomhet. Vi har spesialisert oss på å håndtere varierte laster, og vår kompetanse strekker seg fra å flytte standard kontormøbler til å ivareta komplekse og skjøre IT-systemer. Vårt flytteteam har lang erfaring og nødvendig kunnskap med å levere en service som ikke bare møter, men overgår dine forventninger.

Komplett flytteservice for bedriftsflytting

 • Vi hjelper bedrifter med demontering og montering av kontormøbler
 • Kontoravvikling og tilbakestilling
 • Lagring av kontormøbler og kontorutstyr
 • Nedvask av gamle kontorlokaler

Er dere en bedrift som planlegger å flytte deler eller hele virksomheten mellom Øst- og Vestlandet ta gjerne kontakt med oss for en helt uforpliktende befaring.

Flytting mellom Oslo og Bergen

Hvorfor velge oss

Med mange års erfaring og som et anbefalt flyttebyrå i Oslo har vi opparbeidet oss solid kunnskap og unik eksertise som er uvurderlig for en vellykket flytting. Enten det er størrelsen på innboet, spesielle gjenstander som krever ekstra omsorg, eller stramme tidsfrister, tilpasser vi våre tjenester for å imøtekomme dine behov.

 • Å stole på noen med dine mest verdifulle eiendeler er ikke en lett beslutning. Hos Flyttefoten AS prioriterer vi sikkerhet og pålitelighet i alle ledd av flytteprosessen, slik at du kan føle deg trygg gjennom hele overgangen
 • Vi tror på åpenhet og ærlighet i alle våre transaksjoner. Derfor tilbyr vi klare, konkurransedyktige priser uten skjulte kostnader. Vårt mål er å gi deg best mulig verdi, kombinert med førsteklasses service
 • Komplette flyttetjenester, vi hjelper deg med alt innen flytting fra A til Å
 • Et flyttebyrå med lang erfaring innen flytting og transport
 • Blant de beste flyttebyråene på Østlandet

Flytting fra Oslo til Bergen

Skal du flytte mellom Bergen og Oslo er vi i Flyttefoten din ideelle partner for en trygg og sømløs flytting. Vi starter hver flytteprosess med en detaljert planlegging. Dette innebærer en nøye gjennomgang av dine behov, tidsrammer og spesielle krav. Vår målsetting er å sørge for at alt er på plass for en knirkefri flytting. Enten du flytter fra Askøy, Fyllingsdalen eller Knarvik garanterer vi en tilpasset løsning som passer dine behov.

I tillegg til flytting mellom Oslo og Bergen utfører vi også flyttetjenester mellom andre byer i Norge. Det inkluderer flytting fra Oslo til Trondheim, Haugesund, Stavanger, Sandnes, Kristiansand, Arendal og byer i Telemark. 

Ser du etter en problemfri flytting mellom byer i Norge? Basert i Oslo, strekker Flyttefoten sine tjenester langt utover bygrensene, og vi er stolte av å kunne tilby vår ekspertise til kunder som skal flytte til eller fra andre steder i Norge.

Slik fungerer flytting med oss

1. Fyll ut vårt flytteskjema
Første steg er enkelt. Du fyller ut vårt flytteskjema med detaljer om din flytting. Det spiller ingen rolle om du flytter et lite kontor eller et helt hus; vår erfaring dekker alle typer flytteprosjekter

2. Motta flyttetilbud
Vi forstår at tid er viktig når du flytter. Derfor kommer vi tilbake til deg med et tydelig tilbud og svar på eventuelle spørsmål du måtte ha, innen kort tid. Vårt mål er å gjøre planleggingsprosessen så enkel og oversiktlig for deg som mulig.

3. Vi booker inn din flytting
Når tilbudet er godkjent, er det bare å lene seg tilbake. Vi møter opp til avtalt tid, klar til å ta hånd om alt fra pakking til transport. Vårt erfarne flytteteam jobber effektivt og forsiktig for å sikre at alt går som planlagt