Eiendomsservice ved dødsfall

Ved sin bortgang er det mange som etterlater seg en leilighet, bolig eller annen eiendom. Flyttefoten AS har lang erfaring med håndtering av dødsbo og eiendomsservice ved dødsfall i Oslo og Viken. I samarbeid med våre gode samarbeidspartnere yter vi profesjonell bistand til private, pårørende, forsikringsselskap og det offentlige. Vi samarbeider med begravelsesbyrå, håndverkere og eksperter på skadebegrensning og luktskade. Gratis og uforpliktende befaring i Oslo Kommune.

✔️ Lang erfaring håndtering av dødsbo
✔️ Hundrevis av fornøyde kunder
✔️ Komplette tjenester fra A til Å
✔️ En velrennomert bedrift du kan stole på
✔️ Spesialister på rydding, tømming og vask av dødsbo

Med vårt komplette utvalg av tjenester, fra tømming og flyttevask til salg av eiendom, er vårt mål å gjøre prosessen så problemfri som mulig for deg. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan bistå deg.

 

Eiendomsservice ved dødsfall

Vi hjelper deg med å håndtere dødsbo

Tømming av dødsbo

Vi tilbyr tømming, rydding og bortkjøring av avfall i forbindelse med håndtering av dødsbo.

Luktskader

Finnes det luktskade eller luktproblemer i boligen etter dødsfall kan vi bistå med luktsanering.

Rengjøring

Rengjøring og grundig dødsbo vask av eiendommen før den legges ut for visning og salg.

Håndverkere

Vi har dyktige håndverkere som bistår med å gi boligen et løft, snekker- og malertjenester.

Salg av dødsbo

Vi bistår med verdivurdering og kjøper opp deler, enkelt gjenstander eller hele dødsbo.

Mellomlagring

Er det behov for å mellomlagre eiendeler eller dødsbo tilbyr vi lagring i varmtlager i Oslo.

Eiendomstjenester ved dødsfall

Det å miste en av sine nærmeste er en tung prosess. Når en kjær går bort, etterlater de ofte ikke bare minner, men også et hjem fylt med eiendeler som forteller en historie om deres liv. Å håndtere dette kan være en overveldende prosess for de etterlatte, og det er her våre eiendomsservicetjenester kommer inn. Vi tilbyr en omfattende pakke designet for å lette byrden i denne vanskelige tiden, ved å ta hånd om alle praktiske oppgaver knyttet til dødsboet.

I tillegg er det mange praktiske oppgaver som må ordnes og det kan være vanskelig å håndtere situasjonen. Har du spørsmål om hva vi kan hjelpe deg med kan du fylle ut skjema og kontakte oss. Du kan også ringe oss på 800 35 988.

Vi er spesialister på dødsbo og har et stort nettverk av gode samarbeidspartnere. Vi setter deg i kontakt med de rette folkene. Eiendomsmegler, advokat, og håndverker kan være personer man har behov for i prosessen.

På domstol.no finner du også relevant informasjon om dødsfall, arv og skifte eller på Skatteetaten.no

 

 

Flytteesker

Totalleverandør av dødsbo

Vi spesialiserer seg på eiendomsservice ved dødsfall og tilbyr en rekke tjenester for å bistå i denne overgangsperioden:

  • Tømming av bolig, leiligheter og hjem. Vi tar hånd om hele prosessen med å tømme boligen for eiendeler, fra de mest verdifulle gjenstandene til hverdagslige husholdningsartikler. Våre flyttemedarbeidere håndterer sorteringen med respekt og omsorg, og sikrer at hver gjenstand behandles på en passende måte.
  • Avfallshåndtering og bortkjøring av søppel. Sørger for at alt avfall og gjenstander som ikke lenger er ønsket, blir kjørt bort og disponert av på en miljøvennlig måte.
  • Etter at boligen er tømt, utfører vårt profesjonelle rengjøringsteam en grundig flyttevask, slik at eiendommen er klar for visning eller salg. Dette inkluderer alt fra gulvvask til rengjøring av vinduer, kjøkken og bad, for å sikre at boligen presenteres fra sin beste side.
  • Skulle du ha behov for å mellomlagre møbler eller andre eiendeler mens du bestemmer hva som skal gjøres videre, tilbyr vi sikre lagringsløsninger. Våre lagringsfasiliteter er trygge og tilgjengelige for kort- eller langtidsleie.
  • Samarbeider med eiendomsmeglere. Vi forstår at salg av eiendom kan være en del av prosessen med å avvikle et dødsbo. Derfor har vi etablert samarbeid med flere anerkjente eiendomsmeglere i Oslo som spesialiserer seg på salg av eiendommer under slike omstendigheter. Våre partnere kan gi verdifull veiledning og bistand gjennom hele salgsprosessen, fra verdivurdering til markedsføring og gjennomføring av salget.

Flyttefoten AS er et ledende flyttebyrå som har spesialisert seg på tømming og håndtering av dødsbo. Vi forstår de unike utfordringene som pårørende, offentlige etater, Politi, bobestyrere, forsikringsselskaper, og begravelsesbyråer står overfor i forbindelse med dødsfall eller situasjoner preget av sosialt forfall. Vår tilnærming er både sensitiv og profesjonell, med mål om å tilby en helhetlig service som dekker alle behov fra start til slutt.