Pianoflytting Fredrikstad

Pianoflytting Fredrikstad, vi flytter piano, flygel, safe, brannskap og andre tunge gjenstander. Flyttefoten AS har lang erfaring og har spesialisert seg på pianoflytting. For private og bedrifter. Velkommen til spesialisten på pianoflytting og andre flytte- og renholdstjenester i Fredrikstad.

Vi flytter daglig piano og flygler for de største forhandlerne i Norge. Det betyr at du som kunde kan være sikker på at vi gjør jobben på en trygg og sikker måte. Til avtalt fastpris på flytting av piano i Fredrikstad. Flyttefoten AS flytter også arkivskap, biljardbord, spabad, våpenskap og andre tunge gjenstander.

Flytting av et piano er en tung og vanskelig jobb som krever at man har riktig teknikk og nødvendig utstyr. I tillegg har piano ofte stor verdi og vi er spesielt nøye med å behandle instrumentet pent under flytting og transport.

  • Trygg flytting og transport av piano
  • Ønsker du hjelp med å kvitte deg med et piano? Vi kaster piano, inkl. henting og bortkjøring til miljøstasjon

Hjelp til å flytte piano

Pianoflytting Fredrikstad pris

Et piano veier i gjennomsnitt mellom 200 og 250 kg mens de tyngste piano vi flytter kan veie så mye som 450 kg. Prisene for pianoflytting vil derfor variere av størrelsen på pianoet som skal flyttes. Andre faktorer som også vil påvirke kostnader for å flytte et piano:

  • Hvor det skal flyttes fra og til
  • Etasjer det flyttes fra og til, eventuelt trappenivå
  • Parkeringsmuligheter for flyttebilen
  • Er det potensielle hindringer og utfordringer, for eksempel at pianoet må flyttes på høykant

Hvis du er usikker må du bare ta kontakt med oss, enten på telefon 800 35 988 eller fyll ut vårt kontaktskjema.

Hva veier et piano

Vi flytter de fleste type piano. Under ser du noen populære piano modeller og hva de veier.

– Young Chang 121 = 224 kg
– Steinway & Sons M 1098 = 217 kg
– Bösendorfer 130: 263 kg
– Baldwin BH-122: 245 kg
– Yamaha P22: 222 kg
– Steinway & Sons M K-52= 272 kg
– Kawai K300: 227 kg
– Schimmel C116: 248 kg

Ønsker du hjelp til flytting av piano eller flygel foreslår vi at du tar kontakt med oss i Flyttefoten AS! Vi jobber med pianoflytting og en rekke andre flyttetjenester i Fredrikstad og har den rette kunnskapen og erfaringen som kreves for å flytte instrumentet på en trygg og profesjonell måte. Vi er spesialister på flytting av pianoer til større konsertsaler, musikkskoler, hoteller, teatre, pianobutikker (Aspheim, Pianoverksted, Steinway & Sons) og mange flere – kunder som stiller svært høye krav til at transporten skal utføres korrekt.

Slik fungerer det

1. Fyll ut skjema på våre nettsider eller ring oss på 800 35 988. Gi oss så detaljert informasjon som mulig da det er enklere for oss å gi et mer nøyaktig pristilbud for pianoflytting.

2. Alle kunder vår en egen kontaktperson og vi forsøker å besvare alle henvendelser innen 24 timer. Under høysesong eller ved travle perioder kan det ta noe lenger tid.

3. Så snart vårt tilbud er akseptert mottar du en bekreftelse når bookingen er registrert i vårt system. Oppdraget utføres til avtalt dato og tidspunkt. Betaling skjer straks jobben er utført, med bankkort eller Vipps Bedrift. Faktura kan sendes til bedrifter etter avtale.

Flyttefoten er spesialist på tunggods

Selv om vi flytter de fleste piano flytter vi selvfølgelig også andre tunge gjenstander. Flyttefoten AS er spesialist på tunggods og har flyttemedarbeidere med bred kompetanse innen sikring, last og håndtering av vanskelige og utfordrende oppdrag. Har du en safe, et våpenskap eller et tungt badekar som er vanskelig å bære selv? Vi hjelper dere med trygg henting, transport og levering fra et sted til et annet, eller bare en liten internflytting i boligen.

Flytte piano Oslo og omegn

Ulike type piano

Minipiano 70 – 100 cm høyt

Lite piano 101 – 110 cm høyt

Mellomstort 111 – 120 cm høyt

Stort piano 121 – 130 cm høyt

Ekstra stort piano 131 – 150 cm høyt

Vi flytter også digitalpiano, elorgel, flygel og orgel.

Lite flygel 130 – 155 cm lang

Mellomstort flygel 156 – 175 cm lang

Stort flygel 176 – 190 cm lang

Semi konsertflygel 191 – 210 cm lang

Konsertflygel 211 – 320 cm lang

Vi flytter tunge ting

Vi flytter ikke bare piano og flygel men også andre tunge ting. Flyttefoten AS er en kjent og foretrukket aktør når det gjelder transport og frakt av tunge eiendeler. Vi flytter alt fra safer, våpenskap, side by side kjøleskap, brannskap og biljardbord.

Vi flytter kjøleskap

Kontakt oss for pianoflytting

Har du spørsmål om flytting av piano er du velkommen til å ta kontakt med oss. Du kan benytte kontaktskjema på våre nettsider eller ringe 800 35 988. Vi hjelper deg gjerne med pianoflytting eller andre spørsmål du har til en av våre flyttetjenester. Vi vet hva instrumentet ditt betyr for deg, og du skal ikke være i tvil om at vi kan jobben vår. Din pianoflytting skal gjøres så trygt som mulig og hos oss. Hvis du lurer på noe, er det bare å spørre – vi jobber sammen for å finne ut hva som er best for deg og ditt piano. Ta kontakt i dag så ser vi på hva som er best for din flytting.

c Expand All C Collapse All

Ønsker du å kvitte deg med et gammelt piano tilbyr vi henting av piano og transporterer dette til nærmeste gjenvinningsstasjon.

Flyttefoten disponerer eget lagerhotell og kan tilby mellomlagring av piano for en kortere eller lengre periode. Piano lageret vårt er 400m2 og er spesialtilpasset til lagring kun av piano, flygel og andre instrumenter.

Flytting av piano krever både styrke og erfaring med løfteteknikker. Ikke minst er løfteutstyret man benytter viktig for at den fysiske delen skjer profesjonelt og skånsomt, uten skader på verken mannskap eller instrumentet. Prisen på pianoflytting og hva pianoflytting koster avhenger av hva slags piano det er (merke) og vekt. I tillegg er avstanden hvor det skal flyttes fra og til og fremkomstmuligheter avgjørende for hva pianoflytting koster. Normalt tar vi fra kr. 3000,- inkl. merverdiavgift for pianoflytting når pianoet er del av et større flyttelass. Enkeltflytting av piano gjøres til fastpris etter avtale.

Flyttefoten har spesialisert seg på flytting og transport av tunge gjenstander. Det innebærer for eksempel flytting av piano, flygel, orgel, brannskap, våpenskap, arbeidsmaskiner, akvarium og industrimaskiner. Vårt mannskap har lang erfaring og gode rutiner for å flytte og frakte slike ting på en skånsom og profesjonell måte.

Flytte piano

Flyttefoten

800 35 988

Østensjøveien 36, 0667 Oslo

Mandag til fredag
10.00 – 14.00

Kontaktskjema