Kaste piano

Kaste piano, trygg og sikker håndtering av pianoflytting. Trenger du profesjonell hjelp for å kvitte deg med et gammelt og tungt piano? Kanskje det er ødelagt og ikke fungerer lenger. Eller du bare rett og slett ikke har plass til det lenger og ønsker å kjøre det bort. Da kan du ringe til oss. Vi hjelper deg med å kaste piano i Oslo eller andre byer på Østlandet hvor vi også tilbyr pianoflytting.

  • Vi henter piano eller andre tunge gjenstander
  • Bærehjelp fra bolig til flyttebil
  • Frakt og transport til miljøstasjon
Har du spørsmål angående hjelp for å kaste et piano eller pianoflytting, er du velkommen til å kontakte oss på epost eller telefon. Vi bistår også med annen flyttehjelp, som privatflytting eller kontorflytting.

Har dere behov for å kjøre bort møbler og annet avfall eller mellomlagring under flytting er dette også tjenester vi leverer.

 

Send forespørsel til oss

Kaste piano, hva koster det?

Hva det koster å flytte et piano varierer ut i fra hvor stort pianoet du skal kaste er. Pianoer er tunge, vanskelige å håndtere og prisen avhenger av flere faktorer.
For eksempel vil adressen hvor det flyttes fra og til og hvilken etasjer det må bæres fra og til avgjøre prisen for å kaste et piano.

Hvis du er usikker må du bare ta kontakt med oss, enten på telefon 800 35 988 eller fyll ut vårt kontaktskjema.

Vi flytter daglig piano og flygler for de største forhandlerne i Norge. Det betyr at du som kunde kan være sikker på at vi gjør jobben på en trygg og sikker måte. Til avtalt fastpris på kast av piano. Flyttefoten AS flytter også arkivskap, biljardbord, spabad, våpenskap og andre tunge gjenstander. Vi tar på oss alle oppdrag, store som små. Nøkkelen er rett utstyr og erfaring, og det har vi. Ikke vær redd for å be om hjelp, kontakt oss for hjelp til å flytte eller kaste et piano i Oslo!

Kaste piano Oslo

Hvor mye veier et piano

Vi flytter de fleste type piano. Under ser du noen populære piano modeller og hva de veier.

– Young Chang 121 = 224 kg
– Steinway & Sons M 1098 = 217 kg
– Bösendorfer 130: 263 kg
– Baldwin BH-122: 245 kg
– Yamaha P22: 222 kg
– Steinway & Sons M K-52= 272 kg
– Kawai K300: 227 kg
– Schimmel C116: 248 kg

Vi kaster møbler og andre gjenstander også

I tillegg til å kaste piano, flygel, våpenskap og andre gjenstander kaster vi også møbler. Flyttefoten AS er spesialist på dødsbo håndtering og hånderer årlig flere hundrevis av døds- og konkursbo på Østlandet. Vi jobber for advokater, bostyrere, det offentlige og private med avfallshåndtering.

Vi henter det meste innen brennbart avfall, elektrisk avfall, metall, hageavfall, treavfall, møbler, hvitevarer o.l.

Ønsker du hjelp til flytting av piano eller flygel foreslår vi at du tar kontakt med oss i Flyttefoten AS! Vi jobber med pianoflytting og en rekke andre flyttetjenester og har den rette kunnskapen og erfaringen som kreves for å flytte instrumentet på en trygg og profesjonell måte. Vi er spesialister på flytting av pianoer til større konsertsaler, musikkskoler, hoteller, teatre, pianobutikker (Aspheim, Pianoverksted, Steinway & Sons) og mange flere – kunder som stiller svært høye krav til at transporten skal utføres korrekt.

Kaste piano Oslo

Flyttefoten

800 35 988

Østensjøveien 36, 0667 Oslo

Mandag til fredag
10.00 – 14.00

Kontaktskjema