Pianoflytting Moss

Pianoflytting Moss Kommune, vi flytter piano, flygel, safe, brannskap og andre tunge gjenstander. Flyttefoten AS har lang erfaring og har spesialisert seg på pianoflytting. Spesialflytting for private og bedrifter, Moss Kommune og det offentlige.

Vi flytter daglig piano og flygler for de største forhandlerne i Norge. Det betyr at du som kunde kan være sikker på at vi gjør jobben på en trygg og sikker måte. Til avtalt fastpris på flytting av piano i Moss. Flyttefoten AS flytter også arkivskap, biljardbord, spabad, eltavler, våpenskap og andre tunge gjenstander.

Flytting av et piano er en tung og vanskelig jobb som krever at man har riktig teknikk og nødvendig utstyr. I tillegg har piano ofte stor verdi og vi er spesielt nøye med å behandle instrumentet pent under flytting og transport. Vårt flyttebyrå i Moss utfører alt av flyttetjenester.

 • Trygg flytting og transport av piano
 • Ønsker du hjelp med å kvitte deg med et piano? Vi kaster piano, inkl. henting og bortkjøring til miljøstasjon
Har du spørsmål angående hjelp for å kaste et piano eller pianoflytting, er du velkommen til å kontakte oss på epost eller telefon. Vi bistår også med annen flyttehjelp, som privatflytting eller kontorflytting.

Har dere behov for å kjøre bort møbler og annet avfall eller mellomlagring under flytting er dette også tjenester vi leverer.

 

Send forespørsel til oss

Hva koster det å flytte piano i Moss

Et piano veier i gjennomsnitt mellom 200 og 250 kg mens de tyngste piano vi flytter kan veie så mye som 450 kg. Prisene for pianoflytting vil derfor variere av størrelsen på pianoet som skal flyttes. Andre faktorer som også vil påvirke kostnader for å flytte et piano:

 • Hvor det skal flyttes fra og til
 • Etasjer det flyttes fra og til, eventuelt trappenivå
 • Parkeringsmuligheter for flyttebilen
 • Er det potensielle hindringer og utfordringer, for eksempel at pianoet må flyttes på høykant

Hvis du er usikker må du bare ta kontakt med oss, enten på telefon 800 35 988 eller fyll ut vårt kontaktskjema.

Slik fungerer Moss pianoflytting

1. Fyll ut skjema på våre nettsider eller ring oss på 800 35 988. Gi oss så detaljert informasjon som mulig da det er enklere for oss å gi et mer nøyaktig pristilbud for pianoflytting.

2. Alle kunder vår en egen kontaktperson og vi forsøker å besvare alle henvendelser innen 24 timer. Under høysesong eller ved travle perioder kan det ta noe lenger tid.

3. Så snart vårt tilbud er akseptert mottar du en bekreftelse når bookingen er registrert i vårt system. Oppdraget utføres til avtalt dato og tidspunkt. Betaling skjer straks jobben er utført, med bankkort eller Vipps Bedrift. Faktura kan sendes til bedrifter etter avtale.

Spesialflytting Moss

Selv om vi flytter de fleste piano flytter vi selvfølgelig også andre tunge gjenstander. Flyttefoten AS er spesialist på spesialflytting i Moss og har flyttemedarbeidere med bred kompetanse innen sikring, last og håndtering av vanskelige og utfordrende oppdrag. Har du en safe, et våpenskap eller et tungt badekar som er vanskelig å bære selv? Vi hjelper dere med trygg henting, transport og levering fra et sted til et annet, eller bare en liten internflytting i boligen.

 • Flytting av safe
 • Kopimaskiner
 • Dataskap, serverskap, datarack
 • Treningsapparater og treningsmaskiner
 • Industrivaskemaskiner
 • Verkstedmaskiner
 • Automater, aggregater
 • Vareautomater og brusautomater
 • Varmepumper, kjøleanlegg
 • Medisinsk materiell, røntgenmaskiner, lasermaskiner
 • Bærehjelp til tunge løft, sceneutstyr, konserter, arrangementer og komplekse oppdrag

Spesialflytting

Vekt på ulike pianoer

Vi flytter de fleste type piano.

Under ser du noen populære piano modeller og hva de veier.

– Young Chang 121 = 224 kg

– Steinway & Sons M 1098 = 217 kg

– Bösendorfer 130: 263 kg

– Baldwin BH-122: 245 kg

– Yamaha P22: 222 kg

– Steinway & Sons M K-52= 272 kg

– Kawai K300: 227 kg

– Schimmel C116: 248 kg

Flytting mellom Oslo og Moss

Moss kommune ligger i Viken fylke, i det tidligere Østfold. Kommunen grenser i nord til Vestby i øst til Våler og i sør til Råde og det bor rundt 48.000 innbyggere i Moss.
Byen er et av Norges eldste og mest allsidige industristeder. Møllebyen – som ligger ved Mossefossen – var tyngdepunktet for byens første industrielle epoke.

Den vakre, gamle bykjernen ved Mossefossen er fylt med kino, bibliotek, kaféer, museum og kultur!

Det er ikke bare i Oslo at boligmarkedet er hett. Moss kan også vise til en solid prisvekst, og nyter godt av et presset Oslo-marked. Omsetningshastigheten for en bolig i Moss i januar, februar og mars var i gjennomsnitt 30 dager.

Vi betjener også andre områder og tilbyr flyttetjenester på Oppegård, Langhus, Ski, Drøbak, Fredrikstad og Sarpsborg.

Flytte piano Oslo og omegn

Flyttefoten

800 35 988

Østensjøveien 36, 0667 Oslo

Mandag til fredag
10.00 – 14.00

Kontaktskjema