Pianoflytting Bærum

Pianoflytting Bærum. Å flytte et piano er en tung jobb som må utføres med stor forsiktighet. Et ømtålig instrument som må forflyttes, bæres og transporters på en skånsom måte. La vårt flyttebyrå gjøre jobben! Vi har lang erfaring med transport og flytting av piano i Bærum Kommune.

Flyttefoten hjelper deg med å flytte piano i Bærum og andre tunge gjenstander og instrumenter. Ved pianoflytting trenger man å tenke på at både pianoet håndteres på riktig måte, men også at de som skal gjøres jobben har riktig utstyr og ikke skader seg.

Vårt flyttemannskap har rett kompetanse og lang erfaring med å flytte piano. For å se hvordan vi jobber med pianoflytting kan du ta en titt på denne videoen.

Pianoflytting Bærum

Pianoflytting i Bærum

Trenger du en profesjonell pianoflytter hjelper vi deg gjerne. Flyttefoten AS har lang erfaring med flytting av piano og andre tunge løft, spesialjobber. Vi flytter for private, bedrifter, forhandlere og pianostemmere i Bærum. Våre pianoflyttere har nødvendig opplæring og ekspertise til å håndtere komplekse oppdrag.

Flyttefoten AS hjelper deg med å flytte piano, enten det er ned en smak trapp eller du skal bære et tungt og stort piano opp til en femte etasje uten heis.
Noen ganger er dører og inngangspartier for trange til at vi kan gjøre en trygg og sikker pianoflytting. Er det trangt og vanskelig å komme til kan vi også organisere og bruke lift eller flytte pianoet ved hjelp av heisekran.

 • Flytting av piano
 • Flytter orgel og flygel
 • Safeflytting
 • Maskintransport
 • Transport av dataskap, våpenskap, brannsikrede arkivskap

NB! Vi har ikke bærestropper eller pianotralle til utleie.

Hva koster det å flytte piano i Bærum?

Et piano veier i gjennomsnitt mellom 200 og 300 kilo og skal ikke flyttes alene. Å flytte et piano krever mye forberedelser og bør utføres av profesjonelle som har erfaring med å håndtere tunge løft. Prisene for å flytte piano i Bærum varierer ut i fra forskjellige faktorer. Det som påvirker prisen på pianoflytting er størrelse på pianoet, hvor det skal flyttes fra og til og antall etasjer det må bæres. Fordelen med å benytte Flyttefoten AS til pianoflytting er at vi har lang erfaring og flytter piano med fastpris.

Vi utfører trygg transport av piano og flygler til en rimelig pris og alltid med fast pris.

Hvor mye veier et piano

Under finner du noen fakta om piano, hva det veier og hvor store de er.

 • Et lite piano opptil 120 cm høyt. Det veier ca. 140 – 180 kg
 • Et medium piano 105-120 cm høyt. Det veier ca. 180 – 250 kg
 • Et stort piano og er fra 120 cm høyt og oppover. Det veier ca. 250 – 400 kg,
 • Et lite flygel, er opptil 170 cm i bredde. Det veier ca. 250 – 400 kg
 • Et stort flygel , og har enbredde fra 170 cm. Det veier ca. 400 – 550 kg
 • Piano fra produsenter som Malmsjö, Steinway & Sons, Billberg, Roth, Östlind & Almqvist, Irmler, Nystrom og Brødrene Caspersen tilhører vanligvis den tunge klassen av piano, på grunn av den tykke metallrammen.

Kaste eller kvitte deg med et piano

Trenger du hjelp med å kvitte deg med et piano kan vi også tilby henting av et piano og bortkjøring av dette til miljøstasjon.

Ofte stilte spørsmål

c Expand All C Collapse All

Ønsker du å kvitte deg med et gammelt piano tilbyr vi henting av piano og transporterer dette til nærmeste gjenvinningsstasjon.

Flyttefoten disponerer eget lagerhotell og kan tilby mellomlagring av piano for en kortere eller lengre periode. Piano lageret vårt er 400m2 og er spesialtilpasset til lagring kun av piano, flygel og andre instrumenter.

Flytting av piano krever både styrke og erfaring med løfteteknikker. Ikke minst er løfteutstyret man benytter viktig for at den fysiske delen skjer profesjonelt og skånsomt, uten skader på verken mannskap eller instrumentet. Prisen på pianoflytting og hva pianoflytting koster avhenger av hva slags piano det er (merke) og vekt. I tillegg er avstanden hvor det skal flyttes fra og til og fremkomstmuligheter avgjørende for hva pianoflytting koster. Normalt tar vi fra kr. 3000,- inkl. merverdiavgift for pianoflytting når pianoet er del av et større flyttelass. Enkeltflytting av piano gjøres til fastpris etter avtale.

Flyttefoten har spesialisert seg på flytting og transport av tunge gjenstander. Det innebærer for eksempel flytting av piano, flygel, orgel, brannskap, våpenskap, arbeidsmaskiner, akvarium og industrimaskiner. Vårt mannskap har lang erfaring og gode rutiner for å flytte og frakte slike ting på en skånsom og profesjonell måte.