Flygeltransport

Flyttefoten AS er et flyttebyrå i Oslo med lange års erfaring på piano- og flygeltransport. Vi er et anerkjent og betrodd flyttefirma som håndterer, flytter og transporterer flygel, piano og andre tunge gjenstander. I tillegg vil våre vanlige flyttebiler, som daglig flytter for private og bedriftsflytting Oslo, har vi også spesialbiler for flytting av flygel. Vi frakter alt av tunge gjenstander, maskiner, varmepumper, biljardbord og våpenskap. For privatpersoner, skoler, kirker og konserthus.

Når det kommer til å flytte flygel, enten det er arv eller et profesjonelt konsertflygel, har vi god kompetanse og omfattende erfaring med å demontere, løfte og flytte disse. Er det trange inngangspartier eller andre utfordringer benytter vi gjerne kran, og flytter flygel via heisekran.

 

Flygeltransport

Sikker flygelflytting

Vi kan flytte alle typer pianoer, fra små stående flygler til konsertflygel og orgel. Ved flygelflytting er det viktig at instrumentet blir håndtert på en trygg og forsvarlig måte. Sikkerheten er vår høyeste prioritet og vi garanterer at ditt piano eller flygel flyttes på en forsvarlig og skånsom måte. Det benyttes moderne utstyr, pianotraller og bærestropper for å sikre pianoet under flytting og transport fra et sted til et annet.

✅ Lang erfaring med flygelflytting
✅ Høy kompetanse på demontering og sikring av instrument
✅ Konkurransedyktige priser
✅ Tjenester for private, bedrifter, forhandlere, kirker og konserthus
✅ Moderne utstyr
✅ Spesialbiler fra 20 til 40 kubikk

Flytting av flygel fra Oslo til andre byer? Med litt fleksibilitet kan vi sette opp langdistanseflytting av flygel til andre byer som Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand eller andre byer i Norge.

Pris på flygeltransport

Et flygel kan være vanskelig, keitete og tungt instrument å manøvrere og flytte på. Derfor velger de fleste å sette bort denne jobben til et profesjonelt flyttebyrå som oss i Flyttefoten. Prisen for flygeltransport avhenger av flere faktorer. Men generelt koster det mindre å flytte stående små piano og flygel, rett og slett fordi de er mindre tunge og enklere å flytte.

Ellers er avstand hvor det skal flyttes fra og til og størrelsen på instrumentet de vanligste avgjørende faktorene i kostnadsberegningen. Flygler kommer i ulike størrelser og vekten kan variere fra noen hundre kilo og opp til seks hundre kilo. Tyngre og større flygler krever flere ressurser og mer mannskap for å flytte de på en trygg og sikker måte. Hvis vi må bruke kran vil det også påvirke den totale prisen.

 

Flygelflytting
Hjelp til å flytte piano