Bedriftsflytting Oslo

Bedriftsflytting Oslo – Flyttefoten AS er et flyttebyrå i Oslo som utfører bedriftsflytting for det offentlige og privat sektor i Oslo og Viken området. Vi har erfarne og dyktige flytteteam, en bilpark med flyttebiler på 20m3 og lastebiler på 34m3. Vi er totalleverandør av flyttetjenester for bedriftsmarkedet og bistår med alt din bedrift har behov for under flytteprosessen. Tjenestene under er noen av områdene vi kan dekke. Har dere andre ønsker strekker vi oss selvsagt langt for å finne gode løsninger som effektiviserer deres bedrifts- og kontorflytting i Oslo.

Våre dedikerte flytteteam er spesialister på bedriftsflytting og kvalifisert til å flytte alle typer bedrifter og kontorutstyr. Møbler og andre eiendeler blir tatt hånd om og flyttet på en problemfri og profesjonell måte.

Bedriftsflytting Oslo

 • Kostnadsfri og gratis befaring 
 • Pristilbud og løsningsforslag 
 • Rådgivning og flytteledelse 
 • Forhåndsplanlegging og utarbeidelse av tidslinjer 
 • Pakking og utpakking 
 • Emballasje, flytteesker 
 • Merking av flyttegods 
 • Interne flyttinger i bedriften 
 • Demontering og remontering av kontormøbler 
 • Tilbakestilling og avvikling av lokaler 
 • Mellomlagring og bedriftslager 
 • Ryddeoppgaver og bort kjøring av avfall 
 • Kontorvask og rengjøring av lokaler

Totalleverandør

Som totalleverandør av flyttetjenester for bedriftsmarkedet kan Flyttefoten bistå under hele prosessen i din bedrift. Vi kan påta oss ansvaret med å levere helhetlige flyttetjenester der vi gjør alt fra A til Å og vi kan levere deler av flyttetjenesten etter deres ønsker.

Vi starter med en uforpliktende befaring. Det gir oss muligheten til å bli kjent med deres bedrift og vi gjør en analyse av hvilke tjenester bedriften har behov for. Etter det vil dere motta et tilbud med løsningsforslag fra oss. Ved aksept kan vi lage en fremdriftsplan og utarbeide tidslinjer for den videre prosessen.

Flytte kontor? Vi hjelper deg!

Etter mange år i flyttebransjen har vi tilegnet oss god erfaring og opparbeidet rutiner for en smidig og profesjonell flytteprosess av bedrifter, kontorlokaler, butikker, skoler og barnehager. Vi har stor forståelse for at en bedriftsflytting kan føles tungvint og at våre kunder er bekymret som unødvendig driftsstans og forstyrrelsen i virksomheten. Derfor strekker vi oss langt for å imøtekomme deres ønsker og gjøre prosessen raskt og effektivt. Det betyr at vi kan flytte etter arbeidstid og i helger, dersom det passer deres bedrift best.

Mellomlagring for bedrifter?
Har bedriften behov for et mellomlager under en flytteprosess ordner vi selvsagt dette. I samarbeid med City-Self Storage tilbyr vi bedriftslager og lager for bedrifter i Oslo.

 • Korttids lager og langtidslagring
 • Tilgang 06.00-23-00 hver dag, hele året
 • Konkurransedyktige priser

Flyttefoten utfører faste oppgaver etter avtale for flere av våre partnerkunder.

Kontakt oss for en hyggelig prat så avtaler vi en uforpliktende befaring.

Bedriftsflytting Oslo

Hva koster bedriftsflytting i Oslo

Det er vanskelig å gi en konkret fastpris på kontorflytting uten å kjenne til alle detaljene i prosjektet. Det betyr at for å gi et kostnadsoverslag til bedriften må vi gjøre en uforpliktende befaring. En avgjørende faktor for å finne prisen på en kontorflytting er hvor lang tid flyttingen tar. Siden flyttetjenester for bedrifter i stor grad må skreddersys etter bedriftens behov vil prisen som regel variere fra et oppdrag til et annet.

Motta uforpliktende befaring

Vi Flyttefoten AS hjelper gjerne til hele veien fra planleggingsfasen, til flyttingen er fullført og alt er på plass. Det er heller ikke uvanlig at bedrifter bruker flere av våre tjenester. Vi kan for eksempel også utføre tømming og kontoravvikling av gamle kontorlokaler. Kjøre bort avfall og tømme fellesarealer og bistår med salg av kontormøbler.

Flyttefoten utfører ukentlig flere spesialflyttinger for bedrifter i Oslo og omegn. Det innebærer tunge løft og pianoflytting, flytter safe og våpenskap, brannskap og el tavler og andre tunge møbler og kontorutstyr.

Hjelp til å flytte piano

Noen vanlige spørsmål om bedriftsflytting

c Expand All C Collapse All

Ja, Flyttefoten AS har erfarne og dyktige medarbeidere som bistår bedrifter med alt fra nedpakking, merking av flytteutstyr og klargjøring av flyttegods. I tillegg har vi en nettbutikk hvor bedriften kan bestille flyttemateriell og emballasje. Ved nedpakking hos bedrifter tar vi med oss flytteesker, bobleplast og annet pakkeutstyr dere trenger.

Ja, vi håndterer det meste av avfall og bistår med å demontere, kjøre bort eller selge kontormøbler. Vi har et godt samarbeid med forhandlere som kjøper brukte kontormøbler og setter dere gjerne i kontakt med disse.

Ja, vi flytter PC, datamaskin og skrivere. I tillegg flytter vi ting som skjermer, monitorer, høyttalere, prosjektorer og annen AV utstyr. Ta gjerne kontakt med oss hvis det er behov for demontering og remontering av kontormøbler.

Ja, mange av våre kunder ønsker å flytte etter arbeidstid eller helg. Dette for å unngå stor driftsstans i produksjon og nedetid for bedriften. Vi har forståelse for at bedriften ønsker å komme tilbake til arbeidet så raskt som mulig og tilpasser oss kundens ønsker.

Å flytte et kontor er forskjellig fra en privatflytting. Det er ofte større volum og jobben må skje på en slik måte at det minimerer unødvendig driftsstans hos bedriften. I tillegg innebærer kontorflytting ofte transport av tungt utstyr, kabling og demontering/montering av arbeidsplasser. Med våre komplette tjenester hjelper vi bedrifter gjennom hele flytteprosessen. Fra planlegging, tilrettelegging og gjennomføring av en trygg og profesjonell bedriftsflytting.