Trygg og rimelig minilager Oslo

Om du er på jakt etter et midlertidig lager, er et minilager et utmerket alternativ. Dette er først og fremst et lager som tilbys privatpersoner, som har behov for et mellomlager eller større lagringsplass enn det boligen tillater. Et trygt og rimelig lager i Oslo er som regel temperert og isolert. Dette for at du skal få tilgang til en lagringsplass for eiendeler som ikke tåler kulde og fukt.

Det finnes mange gode alternativer til deg som har behov for en ekstra lagringsplass når du skal ha visning, flytte eller pusse opp boligen din. Ofte har du behov for et temperert lager der du kan lagre tingene dine, selv når det er kuldegrader om vinteren. Et rimelig minilager i Oslo kan også være en perfekt løsning for bedrifter, som ikke har tilgang til eget lager.

Et minilager tilbys som regel i flere størrelser og prisklasser. Du kan derfor finne et lager som er akkurat stort nok til å romme dine eiendeler. Før du bestemmer deg for hvilket lager som passer for deg bør du vurdere flere viktige faktorer, som pris og lagerplass. I tillegg bør du også vurdere om du har behov for et temperert eller isolert minilager.

Flyttefoten AS har også et godt samarbeid med City Self-Storage og kan tilby mellomlagring i hele Oslo og Viken. Les mer om samarbeidet her.

Rimelig minilager Oslo

Dersom du har behov for en ekstra lagringsplass, vil du raskt oppdage at et minilager er en ypperlig løsning. Det finnes mange profesjonelle firmaer som tilbyr minilager i Oslo. Du velger selv hvilken størrelse som er nødvendig for at dine eiendeler skal få plass i lagerrommet. I utgangspunktet er et minilager selvbetjent. Du vil derfor få tilgang til å både åpne og låse minilageret, som du selv ønsker.

Mange minilagre kan låses med en sikkerhetsnøkkel eller en kodelås. Du vil derfor enkelt få tilgang til minilageret ditt hele døgnet, uten at du behøver å være avhengig av at andre personer skal åpne for deg. Med tilgang til et minilager vil derfor hverdagen bli mye enklere. Du slipper å oppbevare eiendeler som du ikke bruker i din egen bolig, eller oppleve at bedriften din  mangler lagerplass.

Et minilager skal være en sikker løsning for deg som har behov for en ekstra lagringsplass i en kort periode. Mange firmaer tilbyr derimot langtidslagring til deg som ønsker en ekstra lagringsplass, i nærheten av hjemmet ditt. Minilageret bør da være plassert i nærheten av der du bor, slik at du kan  besøke det når du har behov.

Mellomlager for deg som er på flyttefot

Det er ikke alltid like enkelt om du ikke kan flytte inn i den nye boligen din med en gang. Du vil da gjerne ha behov for ekstra lagringsplass. Et minilager i Oslo er en utmerket løsning for deg som trenger et midlertidig lager i nærheten av der du bor. Et minilager kan leies på månedsbasis. Du kan også be om en egen avtale om du ønsker langtidsleie, slik at du slipper å betale noe ekstra.

Det viktigste med et minilager er at du skal være sikker på at eiendelene dine lagres trygt og sikkert, uten risiko for skade. Det er ikke alt som tåler kulde og fukt under lagring. Det kan da være lurt å be om et temperert og isolert minilager. Du vil da være sikker på at du kan lagre både papir og tøy, uten at det blir skadet over tid.

Når du skal lagre hvitevarer er det viktig at du sikrer at dette er tørt før lagring. Vann og fukt bør fjernes før langtidslagring. Dersom dette ikke blir gjort tilstrekkelig, vil det kunne oppstå skader over tid. Ved lagring av malerier og dokumenter, bør du være sikker på at minilageret er temperert og isolert godt nok. Dette gjelder også om du skal lagre sofa eller andre ting som er i stoff.

Minilager Oslo

Flyttefoten AS
Østensjøveien 36
0667 OSLO
Tlf. 800 35 988 📞
Følg oss gjerne i sosiale medier