Referanser

Les hva våre kunder sier om Flyttefoten AS. Her ser du noen av våre referanser.

Flyttefoten AS er opptatt av fornøyde kunder og vi strekker oss langt for å levere høy kvalitet på alle våre tjenester. Med lang erfaring har vi tilegnet oss solid kompetanse, noe som har ført til at vi i dag er blant de største flyttebyrå i Oslo. Foretrukket partner for både private og flere eiendomsmeglere, boligutbyggere og bedrifter på Østlandet. Vi elsker nye kunder men en viktig prinsipp hos oss er at vi er minst like glad i kundene vi allerede har. De er i dag vår beste markedsføring!

Referanser

Noen av våre referanser

Terje Røli

Tusen takk for flott leveranse i går kveld. Veldig proffe og service minded unge menn, som lekende lett leverte og plasserte skapet dit det skulle. Må bare gi utrolig skryt til gutta som flyttet for meg i går! Hyggelige folk, og veldig forsiktige med alt av inventar.

Pål Grjotheim

Tusen hjertlig takk for hjelp med flytting. Det var andre gang dere hjelper meg, og jeg har vært strålende fornøyd begge gangene.

Åse Marit Haugland

Vår kontakt med Flyttefoten i forbindelse med å flytte et piano, var en udelt positiv erfaring. Raske til å gi tilbud, besvarte tilleggsspørsmål raskt, god oppfølging fram til gjennomføring og til slutt: God gjennomføring av hyggelig og profesjonelle ansatte. Trenger vi flyttehjelp igjen, vet vi hvor vi vil ta kontakt.

Lise Heiberg

Jeg ønsker å takke for vel utført flytteoppdrag. Det var to utrolig hyggelige, høflige, dyktige og effektive ansatte som møtte opp. De jobbet som helter og fortjener mye ros for innsatsen! Flyttefoten er det beste flyttefirmaet jeg har benyttet, og jeg vil absolutt anbefale dere videre.

Astrid Longheu, Oslo

Må si jeg ble veldig imponert over de som hjalp oss med flytting. Hyggelig karer som jobbet raskt og effektivt. Kommer til å anbefale dere til de jeg kjenner som trenger flyttehjelp.

Erik Furuseth

Ville bare si tusen takk for hjelpen til de superblide og hyggelige flyttegutta som hjalp meg med mitt piano!

Guro Haga

Vil takke for den flotte flyttehjelpen som jeg fikk mandag 28.juli. For noen positive gutter. Ingenting var vanskelig og alt ble ordnet med et smil. De løp opp og ned, og bar alt forsiktig og riktig. Intet ødelagt! Det var en hyggelig gjeng å møte i en ellers tøff flytteprosess.

Tove Volberg

Vi hadde den udelte glede å ha besøk av to unge menn fra dere. Det var en fantastisk opplevelse. De jobbet som noen helter, hadde et flott glimt i øyet, og var bare positive og vennlige i varmen. Alt kom uskadet frem og ble satt på plass der vi ønsket det. Vi er mektig imponert og kommer til å snakke pent om firmaet til alle som vil høre!

Brita Schatvet

Flyttefoten har hjulpet oss i to flytteprosesser. Gutta er proffe, presise, hyggelige og effektive. Vi anbefaler dem på det varmeste.

Christoffer Nøkleby

Gutta fra Flyttefoten stilte opp punktlig, og tok godt vare på min mors gamle piano når de effektivt hentet dette i 4 etg uten heis, og bragte dette hjem til meg. Jeg driver firma selv, og er dyktig imponert over god service. Flyttefoten skal jeg bruke igjen både privat og i jobb. Takk for godt utført jobb.

Cato Kristiansen

Tusen takk for vel utført oppdrag! Jeg skal anbefale dere til alle kjente. Utrolig serviceinnstilte og positive karer. Vi hadde en meget fin opplevelse i forbindelse med flyttingen, gutta fra Flyttefoten er utrolig bra! Det finnes egentlig ikke slike gutter, oppsummerer vi. Dere må passe godt på dem for maken til flinke gutter må man lete lenge etter! En stor takk til dere alle for bistand av høy klasse! :)

Harald Harangen

Jeg ville takke dere for fantastisk bra arbeid ved pakking og flytting av min leilighet. Dere var ekstremt effektive, profesjonelle og behandlet alle våre eiendeler svært forsiktig, noe vi satt utrolig stor pris på. Tusen takk!

Eirin Østgård

Dere flytta min leilighet og piano torsdag ettermiddag, og jeg vil bare si at dere vil jeg trygt og med glede anbefale til alle. Det var en fryd å se på dere! Tusen takk for godt utført oppdrag!

Marte Holten Jørgensen

Ville bare skrive inn med litt ros siden vi er så strålende fornøyd med alle deler av flytteprosessen. Det gikk raskt å få et tilbud, og vi fikk en pris vi følte var riktig. Dere utviste fleksibilitet ved å hente flyttelasset på to steder og frakte bort noen ting vi skulle kaste uten noen tillegg i prisen. Karene dine møtte presist og jobbet veldig effektivt. De var hyggelige og imøtekommende og plasserte tingene der vi ønsket i nye leiligheten. Så langt har vi ikke oppdaget så mye som en ripe på noe av det som er flytta!

Robin Hoel

Utrolig god jobb – langt over hva vi hadde forventa utifra tidligere erfaringer og historier vi har hørt fra andre om flyttefirmaer. Vi kommer til å anbefale dere entusiastisk til alle vi kjenner og bruker dere definitivt på nytt neste gang vi flytter!