Minilager Sarpsborg

Minilager Sarpsborg

Minilager Sarpsborg – Vi tilbyr både korttids og langtidsleie av minilager til lagring av møbler og gjenstander. Flyttefoten disponerer eget lagerhotell i Sarpsborg.

Minilager er en fleksibel og trygg løsning for både privatpersoner og for bedrifter som trenger lagringsplass. Skal du for eksempel flytte og trenger et sted å lagre tingene dine for en periode, er et minilager en ypperlig løsning. Flyttefoten tilbyr mellomlagring i temperert varmt lager innendørs.

  • Mellomlagring under bolig renovering og oppussing
  • Ved utenlandsreise
  • Under visning og i forbindelse med boligsalg
  • Du flytter til noe mindre og trenger litt mer lagerplass

Vi tilbyr henting, transport, lagring så lenge du ønsker og levering etter avtale.

Mellomlagring Sarpsborg

Det at vi bor i stadig mindre leiligheter og hus, gjør at behovet for ekstern lagring blir større. Leie av minilager har også etter hvert blitt mer brukt av både små- og mellomstore bedrifter. For eksempel bruker bedriftene minilager til å lagre forskjellige varer, utstyr, maskiner, sesongvarer og lignende.

Det finnes stor variasjon i behovet for lagerplass og derfor tilbyr vi fleksible lagerboder i forskjellige størrelser. På denne måten får du et lager som passer til ditt behov, og du får lagret tingene dine trygt, tørt og sikkert mens du tar deg av andre ting.

Minilager kalles også lagerbod eller lagerhotell. Som navnene så godt beskriver, kan du bruke dem til lagring av forskjellige ting. Alt fra små varelager til større lager med verktøy, materialer og lignende kan du lagre på et minilager.

Hva koster lager i Sarpsborg

Våre lagerløsninger er fleksible og vi tilbyr konkurransedyktige priser. Avhengig av hvor stort lagerrom du trenger og hvor lenge du ønsker å leie kan vi tilby en god pris på mellomlagring ved vårt minilager i Sarpsborg. I tillegg kan vi ordne med flyttehjelp og flyttevask hvis du ønsker det.

Hvor lenge kan jeg leie? Du kan leie så lenge du ønsker – alt fra noen uker til flere år.

Hvor stort lager må jeg ha? Det er vanskelig å gi en standard svar på hvor stort lager du trenger. Det er avhengig av hva du ønsker å lagre og hvor stort flyttelasset er. Ta gjerne kontakt med oss så kan vi sammen prøve å finne en korrekt størrelse på lagerrommet.

Trenger jeg en forsikring? Ja, under lagring må dine eiendeler forsikres. I de fleste tilfeller kan innboforsikringen flyttes slik at den er gjeldende også under lagring. Kontakt oss så finner vi ut av hvilken forsikring du trenger.

Våre lagerløsninger passer utmerket for deg som ser etter ekstra lagerplass i Sarpsborg og Østfold.

Tips til lagring

For at du på best mulig måte skal klare å gjøre nytte av lagerplassen, er det noen ting du bør tenke på. Først og fremst er det greit å sette store og tunge ting innerst i rommet. Ting som er mindre og ting som skal brukes oftere, setter du ytterst så du lett kan få tak i dem når du trenger dem.

Husk å pakke tingene godt. Bruk egnet emballasje, pappesker og tape for å beskytte tingene dine på best mulig måte. Dette er også viktig for å beskytte tingene under transporten til og fra lageret. Pass på at eskene fylles fornuftig opp, tenk på både volum og vekt når du pakker. Det er lurt å merke eskene med hva de inneholder, så du på enklest mulig måte kan finne raskt frem når du trenger ting.

Hvitevarer skal være tømt, avrimet, vasket og tørket før de lagres. For å unngå lukt, mugg og lignende, bør døren eller lokket stå litt åpent under lagring.

Møbler bør om mulig skrus fra hverandre, og hyller, skuffer og skap bør tømmes. Du kan utnytte tomrom i skap og kommoder til småting.
Glass og andre knus bare gjenstander må pakkes godt inn, og disse eskene bør merkes ekstra godt. Det samme gjelder med speil, vinduer, malerier, skjermer og lignende. Metall og andre ting med skarpe kanter må polstres godt så ingen skader seg under flytting av tingene.

Elektriske artikler bør du så langt det lar seg gjøre oppbevare i sin originale emballasje. Batterier bør fjernes for å unngå lekkasje og skade på gjenstandene. PCer, Tver og andre verdifulle gjenstander må sikres godt for å unngå skade.

Du skal ikke oppbevare gjenstander som er brannfarlige, miljøskadelige, eksplosive, ulovlige eller stjålet i vårt minilager.

Minilager Sarpsborg
Tunebakken 17-19
1725 Sarpsborg
Tlf. 800 35 988

Minilager Sarpsborg

Flyttefoten

800 35 988

Tunebakken 17-19
1725 Sarpsborg

Mandag til fredag
09.00 – 15.00

Minilager Sarpsborg | Kontaktskjema