Flyttebyrå Ski

Flyttebyrå Ski

Planlegger du flytting og er på jakt etter et flyttebyrå i Ski som tar på seg oppdrag i området? Da har du kommet til rett plass. Flyttefoten AS leverer profesjonelle og fleksible flyttetjenester for deg som er på flyttefot. Med lang erfaring og som et anbefalt og pålitelig flyttebyrå tilbyr vi flyttehjelp i Ski for private og bedrifter. Vi bistår deg gjennom hele flytteprosessen. Høy kvalitet, flyttebiler mellom 19m3 og 40m3. Fra demontering, flytting, pianoflytting, kontorflytting og mellomlagring.

En seriøs aktør med 19 års erfaring
 Godt etablert i flyttebransjen
 Dyktige og erfarne flyttekonsulenter
 Vi kan ta ansvar for hele prosessen
 Forsikring av flyttegodset
En stor bilpark med flyttebiler fra 19m3 til 40m3

Flyttebyrå Ski

Flyttebyrå i Ski

Er du på flyttefot og trenger hjelp til flytting i Ski? Uansett hvilke behov du har ønsker vi i Flyttefoten å hjelpe deg med din flytting. Vi flytter fra Ski til Oslo eller andre veien. Bistår med et bredt spekter av flyttetjenester, fra nedpakking, flytting, flyttevask og mellomlagring. I tillegg har vi lang erfaring med tunge løft og er spesialister på pianoflytting og flygeltransport.

 • Flyttehjelp: Du kan gjøre litt selv, eller få hjelp til alt så du kan gjøre andre ting
 • Pianoflytting: Vi flytter tunge gjenstander som piano, flygel, safe, vedovner o.l.
 • Håndtering av dødsbo: Flyttefoten tømmer, rydder og vasker dødsbo
 • Flyttevask: Visningsvask & flyttevask i forbindelse med flytting
 • Avfallshåndtering: Vi henter, sorterer og kjører bort all type søppel, så du slipper å gjøre det.
 • Mellomlagring: Trenger du å lagre møbler under flytting? Hos oss kan du mellomlagre i temperert og oppvarmet lager

Har du behov for hjelp til nedpakking? For en mer behagelig flytteprosess er det en fordel å begynne med pakking i god tid. Kommer du på etterskudd eller det er feil ved pakking kan det både være stressende og forsinke flytteprosessen. Flyttefoten AS tilbyr pakkehjelp og vi har alt av flytteemballasje og utstyr for en trygg og sikker pakking.

I tillegg til å flytte over hele Nordre Follo dekker vi også andre områder som flytting i Drøbak, Moss og Sarpsborg.

Pianoflytting i Ski

Flytting av piano eller andre tunge instrumenter er en vanskelig å tung jobb hvis man ikke har nødvendig utstyr og erfaring. Flyttefoten AS er et flyttefirma med lang erfaring med flytting av piano og vet hvordan vi best tar vare på denne type instrumenter slik at ingenting blir skadet under flytting og transport.

— Flytting av piano, flygel, orgel
— Transport og flytting av safe, brannskap, arkivskap
— Flytter boblebad, spabad, badekar
— Maskinflytting
— Flytting av biljardbord, vedovner m.m.

Har du andre tunge løft som du ønsker hjelp til? Vi jobber med pianoflytting i Oslo og dekker også Ski og andre omkretsliggende områder med flyttetjenester. Flyttefoten er spesialister på pianoflytting og leverer piano til større konserter, musikkskoler, hoteller, teater og har faste avtaler med flere forhandlere.

Tømming av dødsbo i Ski

Vi vet hvor vanskelig det kan være å rydde opp i ett dødsbo til en som står deg nær. Flyttefoten AS tilbyr alt av tjenester når du trenger hjelp til å rydde og tømme et dødsbo. Vårt mål er å forenkle prosessen med å håndtere et dødsbo i en vanskelig tid. Profesjonell avvikling av dødsbo og konkursbo.

Flyttefoten har over 18 års erfaring og har  i løpet av årene tilegnet oss solid og lang kunnskap. Noe som har gjort oss til et pålitelig og anerkjent navn for de som søker etter hjelp til å tømme og rydde et dødsbo i Oslo og omegn. Vi er stolte over å kunne tilby verdige og fleksible løsninger.

 • Helt gratis og uforpliktende befaring
 • Sorterer, rydder og tømmer dødsbo
 • Vi går gjennom boligens gjenstander for å avklare hva som kan tas vare på, selges eller kjører bort til miljøstasjon
 • Rengjøring av dødsbo
 • Vi kjøper opp dødsbo og hjelper deg med å selge
 • En kontaktperson gjennom hele oppdraget
 • Rask utførelse

Flyttetjenester for bedrifter og kontorflytting

Vi er spesialister på alle former for flytting og tilhørende tjenester. For oss er det viktig å tilby god personlig service. Vi investerer i kvalitet og fleksibilitet slik at du som kunde kan føle deg trygg og fornøyd med arbeidet vårt. Vi har erfarne prosjektledere som gjerne bistår deres bedrift med kontorflytting, kontoravvikling og tømming av kontorlokaler i Ski.

Flytting av kontor i Ski kan være en tidkrevende prosess. Vi forstår viktigheten av å levere effektive og raske flyttetjenester ved kontorflytting slik at bedriften opplever minst mulig driftsstans i arbeidshverdagen. Flyttefoten AS har lang erfaring med kontorflytting og tilbyr profesjonelle og effektive løsninger. Våre flyttekarer har bred kunnskap om flyttepakking, avvikling av kontorlokaler og montasje av kontormøbler. Er dere en bedrift som trenger hjelp med kontorflytting i Ski, kontakt oss gjerne for et hyggelig tilbud.

 

Minilager i samarbeid med City Self Storage
Flytteesker

Hva koster flyttehjelp i Ski

Flyttefoten AS jobber hovedsakelig med timebaserte priser på flytting. Ved større jobber, eller ved tømming og rydding av dødsbo kan vi også gjøre en befaring på forhånd og estimere en fastpris på jobben.

Prisene kan variere og avhenge av flere faktorer, som for eksempel hvor stort flyttelass du har, hvilke tjenester du ønsker hjelp til og hvor du flytter fra og til. Derfor er det vanskelig å gi en konkret pris på hva din flytting koster. Ellers er andre prisestimat ikke-bindene estimater og kun ment som veiledning slik at du får en noenlunde oversikt over flyttekostnader. Under finner du vår prisliste på flyttehjelp.

De fleste flyttinger gjennomføres på timebasis med 2 eller 3 mann:2 mann med lastebil = 1495,– inkl. mva.3 mann med lastebil = 2095,– inkl. mva.
 
I tillegg kommer en halvtime før og etter for administrasjon/oppstart og kjøring.
Ved bruk av 34m3 lastebil eller 2*20m3 lastebil tilkommer 500,- per time inkl. mva.
Minstetid på oppdrag er 3 timer inklusive admin og oppstart.

Se prislisten

Miljøgebyr på 895,- inkl. mva. tilkommer for å dekke bompenger, økte avgifter for utslipp og ellers kostnader for å opprettholde en miljøvennlig bilpark.

Ved distanse over 30 km er miljøgebyret 1295,-

Etter kl. 17.00 hverdager tilkommer 50% på våre satser.

Lørdagstillegg 50%

Søndagstillegg 100%

Er piano eller annet tunggods med på flyttelasset flyttes dette mot et tillegg i prisen.

Din flytting er forsikret med inntil 2500,- pr kolli gjennom oss. Ønskes forsikring på inntil 10 000,- pr kolli kommer tillegg på 2000,-. Gi beskjed! Man kan også tegne forsikring direkte med sitt eget forsikringsselskap.

Klikk her for å motta tilbud

Mer informasjon om Ski

Ski er en by i Viken som ligger i de to kommunene Nordre Follo og Ås. Byen er administrasjonssenteret for Nordre Follo, og har et innbyggertall på nesten 21.000 (tall fra 2022).

Her ligger flere regionale, offentlige institusjoner som Follo tingrett, Øst politidistrikt, Arbeidskontoret i Follo, Ski sykehus (avdeling av Akershus universitetssykehus), og flere videregående skoler. Drømmer du om hus og hage men synes det er alt for dyrt å bo i Oslo? Da er Ski det perfekte stedet for deg. I tillegg er Ski et godt og trygt sted å bo for hele familien.

Trenger du hjelp til flytting i Ski kan du ta kontakt med oss i Flyttefoten AS.  Vi har spesialisert seg på å håndtere alle typer flyttinger, fra små bolig til bolig flyttinger til en større kontorflytting. Vi har et bredt spekter av tjenester for å møte våre kunders behov. Flyttefoten er kjent for vår personlige service og streber alltid etter å gi våre kunder en positiv og minneverdig flytteopplevelse.