Flytting Oslo

Flytting Oslo

Trenger du hjelp til flytting? Med Flyttefoten kan du unne deg en profesjonell og effektiv flytteprosess. Vi er et flyttebyrå med lang erfaring, dyktige flytteteam og utfører flyttetjenester for både private og bedrifter i Oslo og på Østlandet. Ser du etter hjelp til flytting i Oslo ser vi frem til å bistå deg med våre tjenester.

Flyttefoten er et flyttebyrå med hovedkontor i Oslo, etablert i 2004. Vi leverer servicetjenester innen flytting, flyttevask og mellomlagring. Flyttefoten har spesialisert seg på pianoflytting og profesjonelle tjenester i forbindelse med tømming og rydding av dødsbo. Vi disponerer også eget lagerhotell der vi kan tilby våre kunder lagring. Med våre flyttehjelp kan du flytte på en trygg og effektiv måte, enten det er innad i Oslo Kommune, fra en bydel til en annen eller fra Oslo til et annet sted i Norge.

Flytteprosessen er for mange noe som kan oppleves som stressende og tidkrevende. Det er mye følelser og minner tilknyttet til et boligbytte. Vi er alltid opptatt av å levere våre tjenester med respekt og omsorg slik at ingenting blir skadet under bæring og transport. Våre flyttemedarbeidere har god kunnskap med ulike flytteprosjekter og er dedikerte og serviceorienterte.

Flytting Oslo fra A til Å

Vi er behjelpelig med alt du trenger når du skal flytte, hele veien fra dør til dør. Det være seg hjelp til pakking, kjøre bort søppel og gamle møbler du ønsker å kvitte deg med eller rett og slett bærehjelp til å ta de tunge løftene. Under kan du se mer om hvilke flyttetjenester vi tilbyr, for både private og bedrifter som er på flyttefot.

– Flyttehjelp for private
– Kontorflytting og flytting for bedrifter
– Levering av emballasje og flyttemateriell
– Pianoflytting transport av flygel og orgel
– Tømming og vask av dødsbo Oslo
– Utleie av lager, vi tilbyr flyttelager og bedriftslager
– Flyttevask

Du bestemmer selv hvor mye arbeid du ønsker å gjøre selv og hva du vil overlate til oss. Selv om flytting iblant kan virke som et evigvarende prosjekt kan du redusere flyttekaoset betydelig med flyttehjelp fra oss i Flyttefoten. I tillegg har vi konkurransedyktige priser på flytting. Vi sørger for at flyttejobben blir utført forsiktig, effektivt og på en sikker måte slik at du alltid kan føle deg trygg på at flyttegodset ditt er i gode hender.

Fordeler med Flyttefoten

Vi har fra oppstarten i september 2004 jobbet mot ett mål, å kunne tilby markedet et rimelig, profesjonelt og trygt flyttebyrå. Våre flytteteam har lang erfaring med ulike flyttejobber, alt fra mindre bolig til bolig flyttinger til større komplekse oppdrag. Vi har en moderne bilpark og profesjonelt utstyr for å optimalisere flytteprosessen slik at den blir effektiv og sikker.

– Flyttebil: Vi har både mellomstore og store flyttebiler med god kapasitet til å få unna større flyttelass
– Vårt flyttebyrå kan gjøre hele jobben fra A-Å og du trenger ikke å forholde deg til andre enn Flyttefoten
– Vi er hyggelige, serviceinnstilte og imøtekomne. Vi tror på at glade ansatte gir fornøyde kunder

Flyttefoten skal alltid yte best mulig kundeservice overfor nye og gamle kunder både før, under og etter flytteprosessen. Kundens behov står i sentrum og vi gjør alltid det vi kan for at flytteprosessen deres skal bli en mindre stressende men hyggelig opplevelse. Mange av kundene som bruker oss en gang blir faste kunder og fortsetter å bruke oss flere ganger.

Flyttefoten AS
Østensjøveien 36, 0667 Oslo
Telefon: 800 35 988
Følg oss på Facebook

Flyttefoten

800 35 988

Østensjøveien 36, 0667 Oslo

Mandag til fredag
09.00 – 15.00