Flyttebyrå til utlandet

Flyttefoten er et flyttebyrå som hjelper deg med flytting til utlandet. Vi kan bistå med flyttehjelp til Sverige, Danmark og andre land i Europa. Ved en utenlandsflytting er det mye å holde rede på og man ting som må ordnes. I tillegg til selve flyttingen og transport er det viktig at alt av tolldeklareringer og flyttegodserklæring er i orden før flyttebilen kan reise til ditt nye bosted.

Med profesjonell flyttehjelp fra oss i Flyttefoten sørger vi for at flytteprosessen ved en utenlandsflytting blir behagelig, trygg og effektiv.

Vi har mange års erfaring fra flyttebransjen og et etablert nettverk med solide samarbeidspartnere som kan være behjelpelig med flytting og transport fra Norge og til de fleste land i Europa.

Flyttebyrå til utlandet – hva koster det

Hva en utenlandsflytting koster vil avhenge av primært tre ulike faktorer;
– Hvor mye du skal flytte
– Hvilket land du flytter til
– Hvilken flyttetjenester du ønsker

Som totalleverandører av flyttetjenester vil vi kunne hjelpe deg med alt under flytteprosessen. Vi kan for eksempel tilby hjelp med nedpakking og merking av godset du skal flytte, demontere møbler og emballere malerier og andre skjøre gjenstander, bærehjelp og transporttjenester, flyttevask av boligen du skal flytte fra og mellomlagre møbler i et temperert lager innendørs.

Prisen på flytting til utlandet er basert på kubikkmeter. Vi ønsker at våre kunder får forutsigbarhet og kan tilby en helt kostnadsfri og gratis befaring. Etter dette sender vi et pristilbud pr. epost og løsningsforslag.

Utenlandsflytting

Vi flytter hovedsakelig mellom Oslo og til andre byer i Skandinavia men gjennomfører også flytting til andre land i Europa. Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Kontakt oss for utenlandsflytting

På Skatteetaten sine nettsider kan du lese mer om utenlandsflytting.

Flyttebyrå til utlandet

Internasjonal flytting

Hvilket land flytter vi til:

Flyttefoten kan bistå med flytting til hele Europa. Vi flytter fra Oslo og Norge til Sverige, Danmark, Tyskland, Nederland, Belgia, Frankrike, Sveits, Østerrike, Italia, Portugal og Spania.

Ønsker du å flytte til et annet land som du ikke finner i listen over ta gjerne kontakt med oss.

Fordeler med å bruke Flyttefoten til internasjonal flytting
– En seriøst aktør med 18 års erfaring
– Godt etablert i flyttebransjen
– Dyktige og erfarne flyttekonsulenter
– Vi kan ta ansvar for hele prosessen
– Forsikring av flyttegodset