Flyttebyrå Sarpsborg

Flyttebyrå Sarpsborg

Leter du etter et flyttebyrå Sarpsborg kan vi i Flyttefoten hjelpe deg med profesjonelle flyttetjenester – enten du trenger flyttehjelp til privatflytting eller kontorflytting. Vi flytter i hele Østfold med konkurransedyktige priser. Her på vår nettside kan du lese mer om de tjenester vi kan stille opp med når du skal flytte. Har du behov for noen annen hjelp i forbindelse med flyttejobben er vi fleksible og gjør vårt beste for at du skal få en behagelig og trygg flytting.

Flytting kan oppleves som stressende og tidkrevende. Flyttefoten har siden 2004 bistått med profesjonelle flyttetjenester og har lang erfaring, fornøyde kunder og gode referanser. I løpet av disse årene har vi fått et godt rykte som et kompetent og konkurransedyktig flyttefirma. I snitt flytter vi 2000 kunder hvert eneste år, med samme respekt, profesjonalitet og forsiktighet. Vi behandler eiendeler og møbler med kjærlighet og omtanke, vel vitende at det finnes saker i norske hjem med stor følelses- og affeksjonsverdi.

Flyttebyrå Sarpsborg

Flyttefoten har et eget lagerhotell og tilbyr mellomlagring for deg som trenger et minilager i Sarpsborg. Her kan du lagre alt fra sesongbaserte eiendeler som privatkunde eller leie et minilager og mer lagerplass til bedriften. Under flytting må man iblant også oppbevare flyttegodset på et mellomlager før man kan flytte inn i den nye boligen. Vi har konkurransedyktige priser på leie av minilager.

Flyttehjelp Sarpsborg

Flytting betyr at du er på vei til å starte et nytt kapittel og vårt ønske er å gjøre denne reisen enklere for deg. Derfor tilbyr vi flyttehjelp som er tilpasset ditt behov og ønsker.

  • Privatflytting
  • Kontorflytting
  • Pianoflytting
  • Minilager
  • Avvikling av dødsbo der vi kan hjelpe med tømming, rydding og rengjøring av boet
  • Kjøp og salg av dødsbo
  • Flyttevask og kontorvask

Tilliten du gir oss med å overlate flyttejobben til Flyttefoten tar vi på høyeste alvor og som et stort ansvar. Vi flytter ikke bare flytte esker men et hjem fullt av minner og følelser. Vårt flyttebyrå er et trygt og sikkert valg – vi hjelper deg med din neste flytting.

Vårt minilager og flyttebutikk i Sarpsborg har adresse:

Flyttefoten
Tunebakken 17-19
1725 Sarpsborg
Følg oss på Facebook

Flyttefoten

800 35 988

Østensjøveien 36, 0667 Oslo

Mandag til torsdag
10.00 – 14.00

Flyttebyrå Sarpsborg
Call Now ButtonRing oss