Rydde dødsbo

Rydde dødsbo i Oslo

Rydde dødsbo – Profesjonell håndtering og rydding av dødsbo og konkursbo. Vi jobber for private, bedrifter, det offentlige, advokater, bobestyere og organisasjoner.

Å rydde og tømme et dødsbo kan være en stor og følelsesladet oppgave for de etterlatte. Det krever både tid, krefter og ikke minst, en følsom tilnærming. Vårt flyttebyrå er spesialisert på å håndtere alle aspekter ved rydding, tømming og avvikling av dødsbo i Oslo og omegn. Vi forstår viktigheten av å behandle våre kunders eiendeler med respekt og verdighet i denne vanskelige tiden.

Flyttefoten AS utfører mange oppdrag med å rydde dødsbo i Oslo, Asker, Bærum, Drammen, Lillestrøm og Østlandet. Vi bistår også med kjøp og salg av dødsbo; for eksempel antikviteter, malerier, kunst, sølvtøy, møbler osv. Vårt flyttebyrå har over 18 års erfaring og tilbyr gratis befaring. Vi jobber gjerne med fastpris slik at prosessen er forutsigbar for kunde. Verdifulle gjenstander og kunst kan selges på kommisjon direkte til samlere, gjennom rett auksjon eller i vår brukt butikk.

Ønsker dere å kvitte dere med gamle møbler og ting dere vil bli kvitt? Kontakt oss gjerne for flyttehjelp til å rydde garasjen, loftet eller andre ryddejobber. Vi har erfarent mannskap, knusebil eller flyttebil hvor vi kjører bort alt til miljøstasjonen. For bedrifter eller næringsliv har vi også muligheter til å demontere og kjøre bort kontormøbler, kontorutstyr og annet.

Tømme dødsbo i Oslo, Asker & Bærum

Flyttefoten AS tar på seg oppdrag med å rydde dødsbo og kjøre bort grovavfall til miljøstasjon. Vi sorterer avfall, bærer ut til flyttebil og tilbyr rengjøring av dødsbo. I tillegg til å utføre jobber for private samarbeider vi også med advokater og bedrifter hvor vi ukentlig utfører flere tømme- og rydde oppdrag fra boliger på Østlandet. Profesjonelle eiendomstjenester ved dødsfall, dekker Oslo, inkludert Bærum, Nordre Follo og Østfold (Moss, Fredrikstad & Sarpsborg)

  • Vi trekker fra for både klær, møbler og annet vi kan selge i vår bruktbutikk, og vil tilby deg en fastpris for tømmingen og evt utvask
  • Befaringen er gratis og uforpliktende. Vi gjør befaring mellom 16.00 og 21.00 eller etter avtale

Trenger du hjelp til å rydde etter et dødsfall? Vi tilbyr en omfattende tjeneste som inkluderer sortering, rydding, tømming og bortkjøring av eiendeler fra dødsbo. Når man tømmer et dødsbo er det viktig å vise respekt for de som har bodd der, og de eiendeler som tilhører familien. Vi er nøye under rydding av dødsbo og kommer vi over ting som vi mener kan være i familiens interesse å beholde, setter vi det til side. I slike tilfeller hjelper det både oss og dere med en åpen dialog.

Håndterer dødsbotømming på Østlandet

Flyttefoten er en trygg og profesjonell aktør når det gjelder rydding og avvikling av et dødsbo. Vi tilbyr flyttehjelp og mellomlagring av ting dere ønsker å ta våre på. Ta kontakt med oss så avtaler vi en helt uforpliktende og kostnadsfri befaring. I samråd med kunde kan vi tilby alle tjenester det er behov for når et dødsbo eller konkursbo skal avvikles.

  • Rydding og bortkjøring til miljøstasjon
  • Lagring av dødsbo
  • Kjøp og salg av dødsbo
  • Rengjøring av et dødsbo

Det er ikke alltid like enkelt å vite hva som er verdifullt. Sammen med en av våre dyktige og erfarne medarbeidere som har god kunnskap om antikviteter kan du få hjelp til å verdisette innholdet i boet, møbler, gjenstander og løsøre. Det viktigste er at pårørende får muligheten til å gå gjennom boet på forhånd og se om det er noe verdifullt for dem. Det finnes gjenstander som ikke nødvendigvis har en stor salgsverdi men likevel være av stor betydning og kjærlighets verdi for pårørende.

Rydding og tømming av dødsbo kan være tungt, slitsomt og vanskelig. Flyttefoten AS ønsker å forenkle prosessen og gjøre jobben lettere for gjenværende arvinger. Vi rydder dødsbo i Oslo og Østlandsområdet. Som et anerkjent flyttebyrå i Oslo tilbyr vi alt innen rydding av dødsbo og kan sette dere i kontakt med advokater i forhold til råd om skifteattest, verdivurdere et dødsbo og ta oss av hele prosessen fra A ti Å.

Hvor mye koster det å rydde et dødsbo

Å håndtere et dødsbo er en sensitiv og kompleks oppgave som krever spesiell oppmerksomhet og omsorg. Når det kommer til kostnaden for å tømme et dødsbo, er det viktig å forstå at hver situasjon er unik og påvirkes av flere faktorer, som størrelsen på boet, mengden og typen av eiendeler, samt nødvendigheten av ytterligere tjenester som rengjøring og avhending av spesialavfall. Det er utfordrende å gi en fast pris på tømming av dødsbo da hvert oppdrag er unikt. Vi er imidlertid kjent for våre konkurransedyktige priser og tilbyr gratis befaring for å gi et konkret pristilbud. Vår målsetting er å tilby en trygg, diskré og effektiv service.

I tillegg til våre rydde- og tømmetjenester, handler vi også med dødsbo. Gjennom vår bruktbutikk, selger vi videre møbler og antikviteter som kan ha verdi for andre. Dette bidrar til en bærekraftig sirkulasjon av gjenstander og verdier.

Spørsmål og svar om våre tjenester for tømming av dødsbo

Under finner du svar på ofte stilte spørsmål vi får. Har du andre spørsmål eller finner ikke svaret her hører vi veldig gjerne fra deg slik at vi kan finne den beste løsningen.

c Expand All C Collapse All

Et skifte av dødsbo er en overføring av avdødes verdier til gjenlevende ektefelle, samboer eller andre arvinger. Et dødsbo blir formelt sagt opp når alle eiendeler og forpliktelser overføres til arvingene. Her kan du lese mer om dødsbo, arv og skifte.

Ja, etter at boet er tømt kan vi selvsagt foreta en grundig og profesjonell vask av dødsbo. Vi sørger for at det er rent og boligen re presentabel til visning og salg.

Etter at vi har ryddet og sortert boet kjøres søppel og avfall til miljøstasjon. Restavfall skal ikke inneholde elektriske artikler, farlig avfall eller lignende gjenstander og vi sørger for at avfallshåndteringen er i tråd med lover og regler.

Ja, Flyttefoten disponerer eget lagerhotell og kan tilby transport og mellomlagring av dødsbo.

Ja, vi kjøper deler og hele dødsbo. Ta kontakt med oss så setter vi opp en tid der vi kan utføre en uforpliktende befaring.

Flyttefoten er en profesjonell aktør med lang erfaring innen avvikling av dødsbo og konkursbo på Østlandet.

Flyttefoten AS
Østensjøveien 36
0667 OSLO
Telefon: 800 35 988
Følg oss på Facebook

Rydde dødsbo

Flyttefoten

800 35 988

Østensjøveien 36, 0667 Oslo

Mandag til fredag
09.00 til 15.00